Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@somalicats to vypadá dost dobře, už jsi zkusila ten těhotenský? 🙂
Ahoj, jo, dnes, slaboucka carka tam je a nebylo to z ranni moci, zitra rano zopaknu. U me je ten hCG narust vzdycky pomalejsi, takze me ten vysledek ani neprekvapuje.
@somalicats 🙂 Gratuluju!
@sudylichozrout Dekuju 🙂
@somalicats gratuluju❤❤
@somalicats gratuluji
@somalicats paráda! Potichoucku gratuluju 🙂
Holky, diky vsem, uvidime, co se z toho vyklube. Ja tenhle mesic ani nepocitala s tim, ze by se zadarilo, diky tomu, jak jsem mela rozhozeny cyklus v tech minulych 2 mesicich 😀 .
@somalicats to je úplně nejlepší, zrovna to vůbec nečekat :D
@radullah No to jo. Navic to bude odolne embryo, protoze jsem se tesne pred vikendem vysekala na bruslich, vikend byl pracovni s relaxem v saune kazdy den a ted dve sluzebky za sebou 😀
Holky, ja jsem jak alenka v risi divu.. tt negativni, dnes mela byt ms, ale prijdu si jak ...
Bolest v krizi uz tyden ze nevim jak sedet, pred cca 10 dny ruzove spineni, casto litam na malou a uz i v noci, zaludek na vode, ale pritom ted bych sezrala snad uplne vsechno! Zvysena teplota uz 3 dny..
Uvidime co se z toho “vyklube”.. 🙈
Ahoj devcatka...pro me je dnes vyznamny den ...den,kdy ma moje holcicka svatek a den,ktery byl mym terminem porodu, ktery se nekonal...😢 smutnou vzpominku ale zahnalo to,ze jsem rovnez dnes mela dostat ms a misto toho konecne // ktere uz doufam nezmizi❤❤ jen ted zahnat ten obrovsky strach,aby vse bylo dobre...vsem drzim palecky,jak novym tehulkam tak a snazicim...💋
@joripage Já u ted u dcery měla taky dálnice sotva se to namočilo.Za to u syna to byly takove slabší čárky 😉
@jennas Moc držím palečky!!!!
@jennas Super, gratuluju a at to dobre dopadne.
Ahoj, používáte některá z vás ovulacni testy z drogerie Teta? Já je používám asi třetí měsíc, nikdy mi neukazaly skoro nic, ale tento měsíc od 6.dc jsou obě čárky stejně silné, nebo naopak kontrolní je slabší. Tak nevím 🙂 ovulace by měla být až dnes nebo zítra, ale silnější ta čárka už být asi nemůže... ale už 4 dny po sobě? Měly jste to taky tak někdo?
@katerina_j Ja je pouzivam a tohle se mi jeste s nima nestalo...Nekde jsem tu zahlidla,ze takhle pozitivni ovu testy vic dni za sebou mohou znacit i tehotentsvi.
@maikiepoint taky jsem to četla, ale menstruace přišla normálně a byla jako vždy extrémně silná 🤔
@katerina_j gratuluji 👏 to je zajímavé, přes ms a těhu testy negativní 😲
@katerina_j gratuluji...mohu se zeptat jaké jste měla příznaky? Kolik DC jste? Děkuji
@biton tak je to celkem vtipný 🙂 úplně první příznaky jsme měla hned 6.dc - prsa, špinění a hlavně jsem měla vnitřní tušení. Když přišla přesně na čas MS 15.5. bylo to obrovske zklamání, protože jsem si byla jistá 🙂 no a po čtyřech pozitivních ovulacnich testech jsem zkusila zase těhotenský 😁 od poslední ovulace jsou to přesně 3 týdny 😉
@katerina_j No vidis 😀 Ja ti to psala!!!! 🙂 Moc gratuluju!!!! 🙂 Taky bych brala-ja dnes 1DC :-/
@katerina_j no nekeeeeee😀😀😀😀ty vogo supeer...👍👍👍
Ahoj holky. Já se taky přidávám. OVU byla 19.5.. Dnes jsem 5DPO, tak jsem zvědavá. V pondělí mi přijde Clear blue, to už budu 8DPO. Myslíte, že už by mi něco mohl říct?
Jinak příznaky nevím, zda to jsou, ale chodím pořád na velkou, bílý hutný hlen - nevím, jak bych ho popsala, sem tam mě píchne v podbříšku a jsem celkem nafouklá. Navíc nemám vůbec chuť na jídlo. Nevím no.. Co myslíte? Můžu už v pondělí či úterý testovat, když to bude 8 nebo 9 DPO? Jinak MS bych měla mít 30. nebo 31.5 :D
Jo a bolí mě kyčle celkem :D

@somalicats to vypada dobre,mam vyzkouseno z prvniho tehu ze na ovu byly // kdyz byly na tehu // 👍👍🙏🙏🙏