Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
Ahoj holky, dneska jsem 13dpo a 33dc ovulace byla až 20dc podle ovulacnich testu do Ms mám 2dny. Zkoušela jsem test ale je negativni. Myslíte že se ještě můžou // ukázat? Ještě dodám že je mi chvylemi na zvracení což nikdy pred Ms nemam a bolej mě docela dost prsa prijde mi jako by mi hořeli a nedělá mi dobře kafe.
@vladuska29 dokud neni ms sance je vzdy👍jinak ja mela priznaky kazdy mesic pred ms 😂😂😂
@jennas no ja právě žádný jen mě vždy malinko boleli prsa jinak nic. Ale ted je mi po jidle tezko a chvylema na zvracení až
@vladuska29 jako by mi Jennas psala z duše, dokud není ms šance je vždy, ale příznaky jako slabá nevolnost a bolest prsou jsem měla teď naposledy taky asi dva měsíce. Já si to vysvětlila tím, že jsem na to otěhotnění moc myslela. Další měsíc jsem se naštvala, protáhla si rodičák ještě o rok, zapsala si směny na celý měsíc na brigádě a na brigosku jsem šla nakonec jen jednou a to už s pozitivním testem :D Ooo mocna hlava, úplně jsem cucela ale ve finále to bylo úplně stejné i s první dcerou.
Jinak nevolnosti by měli být že stoupajícího HCG, takže podle mě bys už na testiku něco málo vidět mela. Mě je fest blbě až od 7tt do té doby jsem o žaludku nevěděla. 🙂
Samo moc držím pěsti!
@katerina_j tak to je husty 🙂
Gratuluju vsem nove tehotnym 🙂
Ahoj tehule,jak se vám daří utajit tehu před rodinou? Jsem na začátku 10tt a už to jde vidět hlavně večer a říkat to budem až za týden..
@klarinka10 No mně naštěstí ještě není tak špatně, jak čekám, že mi začne být, jen jsem teda hodně unavená, ale ani nejstarší dceři to zatím ještě není podezřelý 😀, já to teda řekla jen kolegyním v práci (z důvodu bezpečnosti práce v mé profesi, některé věci dělat jako těhotná nemůžu), jinak si to zatím necháváme pro sebe. K dr. jsem objednaná až na 10.6., ať je už něco taky vidět, když už tam půjdu...
A gratuluji všem, kdo našly dvě čárky 🙂
@klarinka10 já jsem 9tt a už to na mě jde vidět, džíny mám uplně narvaný a navíc je mi pekelně zle. Za dva týdny jedeme na svatbu a už to v šatech neutajim. Teď nosím volnejsi svetřík a nebo mikinu. Ale moje mamka už ví, poznala to na mě :D aspoň mám hlídání když jdu na kontrolu. Ofiko to pak prášku někdy po 13tt, kvůli špatným zkušenostem z minula, tam jsem v 11tt oznámila a za tři dny zas odvolávala.
@alokina nevidím 🤷🏻♀️
@klarinka10 to mám stejně... 13+ a mám břicho jak v 6 měsíci
@slunecnice358 ani o rozkliknuti fotce? Na živo jde vidět moc pěkne, na fotce hur
@radullah My to neřekli nikomu, ale máme dvougeneračni dům a moje máti je špion a určitě už to pozná..už nemám co nosit..my to řekneme příští týden, do screeningu to neutajime, jak u první a prostě buď a nebo... taky je ti zle? Mě každý večer a čím jim zdraveji tím je to horší 🙂
@alokina nevidim vubec nic. Vyprdni se na takove loveni duchu a pockej si. Akorat se stresujes.
Tak uz je nas tu plno tehulek❤ to je hezky...a verim ze i snazicim se brzy zadari,ted jsou plodne mesice😀ja teprve 6tt,strasne to neutika..jeste jsem tu moji bublinu ani nevidela,kontrola az 8tt...tak snad je mimi tam kde ma a uz bije ❤ jinak me je krasne jako s malou,jen minimalne poboliva podbrisek a dost prsa...zostreny cich katastrofa,ale jinak vse supeer..jsem nejaka pozitivni tak snad bude vse jak ma😀
@katerina_j jj presne😀😀chvilku to trvalo ale prece🙏🙏my dve bychom mely byt na stejno teda,taky jsem posledni ms ocekavala 15.5.😉
@katerina_j asi to potřebovalo novou skupinku prostě :D
Ahoj těhulky. Jak přibíráte v těhotenstvi tt/kg? 🤰🏼
@slunecnice358 ahoj. Já byla v 10tt a měla jsem -4kg. Teď jsem 13tt jdu k dr.10.6 tak uvidíme. Ale myslím ze to bude tak nějak stejne 😊
@slunecnice358 31tt+2 a 10,5kg nahoře
@slunecnice358 10tt a +2kg...jediné, co mi pomáhá od hrozných nevolností je pořád něco uždibovat 😅
@slunecnice358 Ahoj, já 14tt a teď jsem na stejné váze jako před těhotenstvím... zazačátku jsem 2 kila zhubla a teď už je mám zpět 😊
@jennas tak já mam za sebou o víkendu samovolné ukončení 😏 snažení začíná znovu 😉 vše je v pořádku, tak nám nic nebrání. Doktorka říkala, že aspoň mužů být v klidu, že všechno funguje jak má, spousta ženských vůbec otěhotnět nejde. Zalozeni bylo správně, jen se “mu” něco nelíbilo. Tak prý šup šup. Manžel teda řekl: neeee, už zaseeeeee 😂😂

@alokina vydrzela bych alespon do 10dpo😉u me treba az 10dpo doslo k uhnizdeni, 11dpo sotva viditelny duch a 12dpo uz jasne //....kdyz mas ten drahy digital,byla by to skoda,kdyby zrovna nic neukazal a carky se objevily az dyl...