Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
Tak to zkusím merit teda nasedujici cyklus 😀Ja mela ovu bolesti 5 dni,hlen taky tak,styk byl skoro denne krom jednoho a stejně je z toho prd...🤔asi nejsem v tech 55%...🙈
Tak u nás 9dc a hlen je čirý táhlý a lepkavý nevím zda je plodný, ale raději se to pojistí 🙂 držím všem palce, kdo se ted taky bude snažit?
@klarinka10 já jsem 8dc a dneska začalo pobolivani bříško, tak to zkusíme...když to tento měsíc nevyjde, tak nevadí...jelikož jsme se teď 2mesice vždy milovali, když byl hlen a nevyšlo to, tak to teď přestanu zkoumat
ja teda dnes cca 10-11dpo ale ani duch...ovu mivam normalne 16-18dc, diky gynexu tento mesic myslim 13dc..takze do ms jeste 5 - 8dni...ale priznaky nulove ...
@klarinka10 my na to taky vlitneme 🤣. Hlen stejný a jsem 10dc. Už se těším... co se z toho vyklube 🤷🏼♀️🤰🏽🐥
@jennas je čas. Držím pěsti 👍🏻 I to snažení má něco do sebe...
@klarinka10 ahoj já jsem dnes 6dc a tesim se az se začneme snažit 🙂 ovu na sobě poznám. Tak uvidíme.
Kez by devcata,ale jak kazdy mesic citim priznaky,tak ted zadne vyjimecne nemam😂😂ale do ms jeste daleko no...uvidime...kolik dpo je realny duch?od tech 10 ne?vim ze je to individualni...ja v kazdem tehu testovala az po zpozdeni ms a to uz byly jasne //...predtim ne,ale tentokrat mam doma koupene testy tak mi to nedalo😂😂
@slunecnice358 přeji úspěšné snažení a za 14 dní at máme obě dvě // 🙂
@lenulinka10 Držím pěsti 🙂 at se brzy zadaří
@lenulinka10 mohu se zeptat dle čeho poznáte ovulaci? Děkuji
Tak já holky zatím nic... ale já mám ještě čas, 10DC je na mě brzo, ovu poznám podle hlenu, ten teď nemám, a mívám bolesti, které zatím taky nic. Takže já si ještě počkám do příštího týdne. Ale stejně se snažíme 😀 co kdyby náhodou 😁😀
@klarinka10 děkuji. První dcera se nám povedla hned,tak uvidíme jak to bude u druhého 😊
@biton bolest v podbřišku a podle hlenu 😉
Tak co.holky jak jste na tom,cekate nekdo na testování? je to nekonecny...ale musim dat zatim + gynexu,ovu byla asi tak 13dc,normalne byva az 16-18..
@jennas Čus, takže ti Gynex zkrátí cyklus? Má ještě někdo podobné zkušenosti? Po druhém porodu mám cyklus pravidelný, ale o deset dnů delší než předtím. Tak jsem si říkala, čím ho zkusit zkrátit. Trochu se ale bojím opačného efektu, aby se mi to ještě víc neprodloužilo...
@sudylichozrout jj myslim ze pomohl,uvidim kdy to dostanu,ted jsem mela 2cykly 33dni a kdyz ted byla ovu 13dc cca tak to vypada ze se zas vrati na 28😀a beru jen gynex a nosifol...
@jennas Dík za odpověď. Já se zkusím ještě poradit s gynekoložkou, co by se s tím dalo dělat. Mívala jsem cykly 32 dnů, ovulace 21. den. Mohla bych podle toho řídit letadla. Teď mám cyklus 42 dnů a ovulaci 31. den. Jako méně menstruací v roce je na jednu stranu fajn, ale přijde mi těch 42 dnů už nějak moc. Přitom jsem jinak úplně zdravá. Nevím, proč se to posunulo a zda se to ještě srovná samo časem. Mám teď po porodu třetí cyklus teprve (začal mi až po odstavení necelých 8 měsíců po porodu).
Ahoj holky. Dnes jsem 12dc. Tři dny předtím plodný hlen, další den potom velmi vodnatý hlen a večera docela sucho oproti dnům předtím, takto to mívám před ovu. Přišlo mi to zvláštní tak jsem si večer kolem 22hod udělala ovu test a byl pozitivní. Takhle silnou čárku jsem na ovu testu ještě neměla. Ale bylo to teprve 11dc, to je to co mi přijde zvláštní, protože obvykle mívám ovu 16dc. Beru teď Gynex. Že by se ta ovu takhle posunula? 🤷🏼♀️ Díky za názor.
@slunecnice358 ja to same diky gynexu 13dc misto 16-18dc😉
@jennas ty jooo fakt. Tak to by bylo super. Mam cyklus 26/27dni. Jsem trochu lajdak, beru ho jen jednou denně, ale pravidelně 🤣🙃
@jennas ještě teda musím říct, že dne před tímto pozitivním ovu testem, byl ovu test úplně negativní. To taky moc nechápu.
@slunecnice358 já měla minulý cyklus díky gynexu ovu 14 den a beru ho teď 2x denně a test krásně pozitivní jak nikdy..ale na druhou stranu co ho beru mě pořád poboliva podbřišek vlevo tak nevím zda nebudu muset na gyndu..ale určitě má něco do sebe, držím pěsti ať to s ním vyjde na //
@klarinka10 nápodobně! Držím taky pěsti. Pro mne je toto něco jako zázrak. Měla jsem krátkou luteální fázi. Teď to vypadá úplně super.
Ja mela ted od biochemka dva cykly 33dni,kdyz ted byla ovu 13dc tak by mi ho mel zkratit na 27-28😀mam luteralku 14dni vetsinou,tak jsem rada😀
Ahoj holky,ja se přidám.Jsem 4 dny po plánované MS,a pořád nic.Doct citlivá prsa.Test stále bílý.Doufam ze budou//

@violla29 A první den vzestupu BT je ovulace? Já totiž BT neměřím.