icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

jennas
10. bře 2019

@petra289 ahojik,ja cca 13dpo,3-6 dni do ms,test snehobilo😢😢😢tak doufam,ale vidim to blede..boli prsa,podbrisek obcas...drzim nam 👍👍👍

slunecnice358
autor
10. bře 2019

@jennas na slzy je brzo. Držím pěsti. 👍🏻💐

biton
10. bře 2019

@jennas vše může být ještě jinak....držím palce

jennas
10. bře 2019

@biton
@slunecnice358
Kez by devcata,no dokud neni ms tak je nadeje🙏🙏🙏nevim uplne presne ovu,tak uvidime..kdyz to do stredy nedostanu udelam znovu test...

slunecnice358
autor
10. bře 2019

Jen dotaz pro upřesnění. Když je ovu test pozitivní tak pak dochází do 12-48hod k ovulaci, že jo. Tzn když ke druhý den test negativni znamená, že ovulace už byla, nebo že právě probíhá?

dekubo
10. bře 2019

@jennas taky držím palce ✊ moc ti to přeju...

jennas
10. bře 2019

@dekubo dekuju moc....tak moc bych si to uz prala,je mi to dlouhy, rijen revize,prosinec biochemko...ale vim ze jine cekaji mnohem dele...a jak ty uz jsi tehulka?pomatuju si prezdivku z drivejsi diskuze-cerste po revizi a novy zacatek nebo??

dekubo
11. bře 2019

Nene... Já jsem tady psala minulý měsíc o tom testu... u mě zatím nic, já měla trochu komplikace po tom potratu... furt jsem čekala a nakonec stejně revize. Zatím jsme se snažili jen jednou... teď bude druhý měsíc. Jinak jsem celkem spokojená, v práci je to fajn, tak i kdyby se hned nezadařilo, tak to nějakou dobu vydržím. Ale byla bych ráda, kdyby to klaplo 😊

jennas
11. bře 2019

@dekubo jj uz to ctu...jednou,ale clovek stejne doufa,ze to vyjde hned vid...ja jsem na.matersky jeste,ale v cervnu bych uz mela nastoupit kdyz nebudu tehu..a moc se mi nechce,abych rekla pravdu...tak nam drzim👍👍ja dnes 27dc..mrcha by mela dorazit zrejme zitra kdyz mi gynex soupl ovu na 13-14dc...tak uvidime..kazdopadne pms asi take gynex zmirnil,prsa ana bricho citim minimalne a hlavne nemam plny oblicej pupinku😀ale tehu podle me nejsem...vcera nevim jestli 12nebo 13dpo snehobilo tak tomu moc neverim,podle me by byl alespon miniduch...

jennas
12. bře 2019

Ahoj holky,jsem vyhazovala test z nedele(abych na nej necucela aa nevyndavala z kose jako uz stokrat😂😂😂)a mozna pididousek,nebo uz jsem tam toho ducha vypalila ocima😂😂😂co myslite...dnes 28dc,ms asi dnes nebo zitra by mela byt...zkusim mozna rano,jestli to nedostanu...

jennas
12. bře 2019
violla29
12. bře 2019

@jennas já tam nic nevidím, jenom rysku...

sudylichozrout
12. bře 2019

@jennas jen ryska je videt...

biton
12. bře 2019

@jennas omlouvám se, ale také nic nevidím...ale já nejsem lovec duchu

jennas
12. bře 2019

Jj mozna jen ryska tedy...moc tomu nedavam,ale mela jsem radost ze jsem videla poprve ducha😂😂a ona ryska...😂

biton
12. bře 2019

@jennas ještě se může ukazat

slunecnice358
autor
12. bře 2019

@jennas uvidíš... dokud nepřijde ms tak klidně věř, že je to duch, když ti to udělá radost. Jen abys pak nebyla víc smutná...

jennas
13. bře 2019
jennas
13. bře 2019

To asi neni ryska ale prijde mi slaba na 15dpo...neni teda z ranni moci uplne,po 11hod delany a uz jsem byla 3krat curat....mozna dalsi biochemko...ale budu pozitivne myslet at sili...

biton
13. bře 2019

@jennas jste si jistá, kdy byla ovulace? Mohla se posunout a proto čárka není tak výrazná

jennas
13. bře 2019

@biton no jista si nejsem... myslim si ze 14dc...15dc stoupla bazalka na 36.7 uz a nasledne uz byla 36.8 a pak uz 37...a dnes jsem 29dc..

biton
13. bře 2019

@jennas teplotám nerozumím...nemerim ji...ale tak uvidíte zda bude sílit...držím palce, aby čárka sílila

lenulinka10
13. bře 2019

@jennas držím palečky. Vypadá to super 😉

klarinka10
13. bře 2019

@jennas já ti říkala že to není ryska 🙂

jennas
13. bře 2019

Dekuji holky,zustavam v klidu a zkusim dalsi zitra,eventuelne kdyz ms nedorazi tak v so jeste...

slunecnice358
autor
13. bře 2019

@jennas neeee to vypadá super!

slunecnice358
autor
Autor odpověď smazal
slunecnice358
autor
13. bře 2019

@jennas já měla u dcery 14dpo stejnou čárku 👍🏻

jennas
13. bře 2019

@slunecnice358 moc dekuji za pozitivni zpravu..snad z toho neco bude🙏🙏🙏po zamlklem a biochemickem,do tretice snad🙏

slunecnice358
autor
13. bře 2019

@jennas řekla bych, že to vypadá moc dobře. Držím pěsti a hlavně pozitivně. Já se ještě načekám...

Strana