Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@jennas na slzy je brzo. Držím pěsti. 👍🏻💐
@biton
@slunecnice358
Kez by devcata,no dokud neni ms tak je nadeje🙏🙏🙏nevim uplne presne ovu,tak uvidime..kdyz to do stredy nedostanu udelam znovu test...
Jen dotaz pro upřesnění. Když je ovu test pozitivní tak pak dochází do 12-48hod k ovulaci, že jo. Tzn když ke druhý den test negativni znamená, že ovulace už byla, nebo že právě probíhá?
Nene... Já jsem tady psala minulý měsíc o tom testu... u mě zatím nic, já měla trochu komplikace po tom potratu... furt jsem čekala a nakonec stejně revize. Zatím jsme se snažili jen jednou... teď bude druhý měsíc. Jinak jsem celkem spokojená, v práci je to fajn, tak i kdyby se hned nezadařilo, tak to nějakou dobu vydržím. Ale byla bych ráda, kdyby to klaplo 😊
@dekubo jj uz to ctu...jednou,ale clovek stejne doufa,ze to vyjde hned vid...ja jsem na.matersky jeste,ale v cervnu bych uz mela nastoupit kdyz nebudu tehu..a moc se mi nechce,abych rekla pravdu...tak nam drzim👍👍ja dnes 27dc..mrcha by mela dorazit zrejme zitra kdyz mi gynex soupl ovu na 13-14dc...tak uvidime..kazdopadne pms asi take gynex zmirnil,prsa ana bricho citim minimalne a hlavne nemam plny oblicej pupinku😀ale tehu podle me nejsem...vcera nevim jestli 12nebo 13dpo snehobilo tak tomu moc neverim,podle me by byl alespon miniduch...
Ahoj holky,jsem vyhazovala test z nedele(abych na nej necucela aa nevyndavala z kose jako uz stokrat😂😂😂)a mozna pididousek,nebo uz jsem tam toho ducha vypalila ocima😂😂😂co myslite...dnes 28dc,ms asi dnes nebo zitra by mela byt...zkusim mozna rano,jestli to nedostanu...
@jennas jen ryska je videt...
Jj mozna jen ryska tedy...moc tomu nedavam,ale mela jsem radost ze jsem videla poprve ducha😂😂a ona ryska...😂
@jennas uvidíš... dokud nepřijde ms tak klidně věř, že je to duch, když ti to udělá radost. Jen abys pak nebyla víc smutná...
To asi neni ryska ale prijde mi slaba na 15dpo...neni teda z ranni moci uplne,po 11hod delany a uz jsem byla 3krat curat....mozna dalsi biochemko...ale budu pozitivne myslet at sili...
@jennas držím palečky. Vypadá to super 😉
@jennas já ti říkala že to není ryska 🙂
Dekuji holky,zustavam v klidu a zkusim dalsi zitra,eventuelne kdyz ms nedorazi tak v so jeste...
@jennas neeee to vypadá super!
@jennas já měla u dcery 14dpo stejnou čárku 👍🏻
@slunecnice358 moc dekuji za pozitivni zpravu..snad z toho neco bude🙏🙏🙏po zamlklem a biochemickem,do tretice snad🙏
@jennas řekla bych, že to vypadá moc dobře. Držím pěsti a hlavně pozitivně. Já se ještě načekám...

@petra289 ahojik,ja cca 13dpo,3-6 dni do ms,test snehobilo😢😢😢tak doufam,ale vidim to blede..boli prsa,podbrisek obcas...drzim nam 👍👍👍