Implantační krvácení - jak ho poznám?
Ahoj chtěla bych se zeptat.v sobotu ae mi na papíře objevilo trošku jasně červené krve,ale spíše to byli takove naruzovele a pak uz nic az dnes odpoledne zase trochu nevite ci by to mohlo být?
ahoj, já měla nidační krvácení asi den po uhnízdění, bylo to pár jasně červených nitek v průhledném 🙂 a jen asi 2x malinko během jednoho dne, pak už nic
Týden před ms by mohlo odpovídat implantačnímu krvácení, ale jde spíše o růžové nebo hnědé špinění v bílém povlaku, max. jedna dvě kapičky krve, více ne. Já to tak měla u obou dětí. Napiš pak, jak to dopadlo🙂
@lucka662006 jo určitě napíšu.jsem taky moc neměla.tak uvidím.
@katakabrt Držím pěsti jsme na tom dost podobně, já to mám dostat v úterý a doufám, že už nedorazí.
@klarinka10 tak si.dáme určitě vědět.
Ja mela slabe spineni v dobe kdy jsem mela dostat ms, asi 2 dny, pak nic neprislo, test negativni, za 2 tydny test pozitivni a tehotna 🙂 a bylo to takove ruzove, proste jako kdyz to ma prijit kazdou chvili ;)
@katakabrt a proč budeš čekat?
@lachtanice86 nevím trochu se bojím zklamání
Pokud by to bylo implantacni krvaceni,test by uz byl jasny. Ja jsem mela negativni par dni pred ms, pote dva dny hnede krvaceni a hned po tom test a //. Uvidis...mizive procento zen miva pozitivni test pozdeji,moje kamoska az v 9.tt. Ted uz nic neovlivnis,bud to tam je,nebo ne...

rozjíždí se ti ms? implantační krvácení je víc do hnědé...