Hematom a opakujicí se krvácení. Je to normální?

15. srp 2020

Holky, prosím, měla jste to taky některá takhle. Před týdnem mě naprosto vyděsilo docela silné krvácení (jasně červená krev), jela jsem na pohotovost, kde nastesti byla srdecni akce a take hematom. Napsali utrogestan a klidovy rezim. Od te doby jen spineni, ale dnes rano po probuzeni opet krvaceni, jednou i po utreni na toalete s kousky "sliznice" ktere ted odpoledne prechazi uz spise do spineni a to jen po utreni. Mela jste to taky nekteta v takovych vlnach, ze uz byl tyden klid a spustilo se to zase? Je to normalni? Na kontrolu ke svemu lekari jdu v utery. Na pohotovost uz nechci, nechali by si me tam a ja mam doma 2 letou dcerku a manzela na sluzebni ceste v zahranici.

trlik
15. srp 2020

Ja to tak měla. Prvni hematom pry z toho, jak se zvětšuje plodove vejce, tak se odtrhlo kousek od stěny (14tt) a pak jsem mela snad co deset dni nějaké špinění nebo krvácení - vysvětlení dr., že si malý kope do placenty a ta z toho krvácí a nakonec jedno velke krvaceni + sraženina (po 20tt), tak mi dělal vnitřní vyšetření a s údivem objevil několik polypů, tak ten největší odstřihl a poslal na testy a ty ostatní, že bude resit po porodu. Od te doby klid

oplatka7
25. pro 2021

Dobrý den, prosím nema tady nejaka nove nastávající maminka problémy s hematonem v druhem trimestru.
Moc me to trapi, tak bych si o tom chtela s nekym popovidat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru