icon

Implantační krvácení - jak ho poznám?

katakabrt
29. říj 2018

Ahoj chtěla bych se zeptat.v sobotu ae mi na papíře objevilo trošku jasně červené krve,ale spíše to byli takove naruzovele a pak uz nic az dnes odpoledne zase trochu nevite ci by to mohlo být?

astyna88
•
29. říj 2018

rozjíždí se ti ms? implantační krvácení je víc do hnědé...

katakabrt
autor
•
29. říj 2018

@astyna88 nevím bylo by to o týden dříve.tedka už zase nic.tak nevim.

astyna88
•
29. říj 2018

@katakabrt

Já to tak taky občas mívám. Občas náběh na ms o týden dříve, pak zase 5 dní klid a pak se to teprve rozjede...prý je to nestabilitou hormonů, mi bylo kdysi řečeno...nicméně početí to nikdy nevadilo 🙂

katakabrt
autor
•
29. říj 2018

@astyna88 tak uvidíme co z toho bude.

vanea
•
29. říj 2018

ahoj, já měla nidační krvácení asi den po uhnízdění, bylo to pár jasně červených nitek v průhledném 🙂 a jen asi 2x malinko během jednoho dne, pak už nic

katakabrt
autor
•
29. říj 2018

@vanea ja malinko v sobotu v nedeli nic a dnes jen malinko a už tedka taky nic.tak nevim

lucka662006
•
29. říj 2018

Týden před ms by mohlo odpovídat implantačnímu krvácení, ale jde spíše o růžové nebo hnědé špinění v bílém povlaku, max. jedna dvě kapičky krve, více ne. Já to tak měla u obou dětí. Napiš pak, jak to dopadlo🙂

katakabrt
autor
•
29. říj 2018

@lucka662006 jo určitě napíšu.jsem taky moc neměla.tak uvidím.

astyna88
•
30. říj 2018

@katakabrt

Ja jsem mela zahnizdovaci krvaceni u, druheho syna. Asi dva dny pred terminem byl test negativni,vecer trosku hnede krve,dalsi den taky trosku a pak klid. No a tri dny po prvnim testu byly jiz vsechny dalsi pozitivni. U prvniho se nic takoveho nestalo.

Drzim pesti 😉

katakabrt
autor
•
30. říj 2018

@astyna88 v pondělí bych to měla dostat tak snad nedorazi a pak udělám test dříve to asi stejně nema smysl.

klarinka10
•
30. říj 2018

@katakabrt Držím pěsti jsme na tom dost podobně, já to mám dostat v úterý a doufám, že už nedorazí.

katakabrt
autor
•
30. říj 2018

@klarinka10 tak si.dáme určitě vědět.

vikinkav
•
30. říj 2018

Ja mela slabe spineni v dobe kdy jsem mela dostat ms, asi 2 dny, pak nic neprislo, test negativni, za 2 tydny test pozitivni a tehotna 🙂 a bylo to takove ruzove, proste jako kdyz to ma prijit kazdou chvili ;)

katakabrt
autor
•
30. říj 2018

@vikinkav tak nejak to vypadá u mě.

vikinkav
•
30. říj 2018

@katakabrt tak uvidis, nadeje tam je, dej tomu chvili casu a zkus test. Me vysly 3 negativni, pak jsem byla 2 tydny na dovce a to uz jsem se citila jinak a testovala jsem az po a byl jasne pozitivni, proste jsem to tusila uz driv ale test tak citlivej nebyl 🙂

katakabrt
autor
•
30. říj 2018

@vikinkav však uvidím určitě napíšu.

katakabrt
autor
•
31. říj 2018

@katakabrt tak se mi k tomu pridal i takovy hustsi vytok tak uvidím.

katakabrt
autor
•
6. lis 2018

@katakabrt ahoj tak mam 2dny zpoždění. S testem ještě počkám.jaj to.vypadá u tebe?

lachtanice86
•
6. lis 2018

@katakabrt a proč budeš čekat?

katakabrt
autor
•
6. lis 2018

@lachtanice86 nevím trochu se bojím zklamání

katakabrt
autor
•
7. lis 2018

@katakabrt tak jsem si delala test a nic.

astyna88
•
7. lis 2018

Pokud by to bylo implantacni krvaceni,test by uz byl jasny. Ja jsem mela negativni par dni pred ms, pote dva dny hnede krvaceni a hned po tom test a //. Uvidis...mizive procento zen miva pozitivni test pozdeji,moje kamoska az v 9.tt. Ted uz nic neovlivnis,bud to tam je,nebo ne...

katakabrt
autor
•
7. lis 2018

@astyna88 jo ja vim taky to tak.beru