icon

Inofolic: Máte zkušenosti s tímto doplňkem?

pistacijka
30. kvě 2024
janule0123
30. kvě 2024

@pistacijka me ne, ale od víc kamarádek jswm slyšela ze pomohl během 3 měsíců …

pistacijka
autor
30. kvě 2024

@janule0123 děkuji

anezzik
31. kvě 2024

Mně pomohl hned napoprvé🙂

pistacijka
autor
31. kvě 2024

@anezzik já ho nasadila včera koupila sem si v tabletách už se snažíme od minulyho roku (červen) a kdyz se zadarilo tak to pak odešlo. A teď znova slabá čárka bylo mi zle říkám udělám si test no jenže sem to pak zas dostala tak sem si řekla že zkusím ten inofolic

tehulenka
31. kvě 2024

@pistacijka mě pomohl ,ale já s otěhotněním nikdy problém neměla, tak těžko říct....každopádně jsem si chtěla to,že se zadaří nějak pojistit a něco pro to udělat víc, tak jsem ho od 1dc začala užívat, ovulace se mi posunula ,byla až 19dc a cítila jsem ovulaci opravdu hodně. Stojím si za tím,že za to může ten inofolic ....měla jsem fakt velké bolesti že jsem se musela chvilkama i zastavit a prodýchat to.28dc jsem objevila // a teď ve středu jsem byla na první kontrole a doktorka objevila rovnou dva gestační váčky. Nevím jestli se udrží, je to buď anebo ,ale podle mě je za tím vším právě inofolic.Drzim palce,jen teda tbl jsou od určitého BMI,já měla sáčky.

chlapecektehu
31. kvě 2024

Ahoj, první mimčo jsme počali hned a mám z toho syna a rok po porodu jsem se s přítelem začali snažit o druhé. Neměla jsem menstruaci a do toho jsem měla hormonální nerovnováhu a pcos a endometriózu. Brala jsem hormony půl roku abych vůbec menstruovala. Pak jsem to vysadila a po dalším půl roce jsem nasadila inofolic combi premium a přítel folandrol a teď jsem 20+4 TT. Tak že nám pomoho

pistacijka
autor
1. čer 2024

Díky moc za pozitivní zprávy.
Tak uvidím jestli se zadari.