INOFOLIC na doporučení gynekologa. Máte zkušenost?
Ahoj holky, snažíme se s manželem už přes 6 měsíců o miminko, začínám už trochu stresovat, gynekolog mi minulý týden doporučil užívat Inofolic? Máte prosím někdo konkrétní zkušenost? Moc děkuji
Ahoj, taky mi ho doktor doporučil, používala jsem ho 2 měsíce a byla jsem těhotná, můžu ho jen doporučit 👍 kupovala jsem si na 3 měsíce a prý ho mám dobrat, protože obsahuje kys. listovou.
Holky moc vám děkuji za pozitivní odpovědi v tomhle nelehkém období.... ale věřím, že se to brzy přežene a i proto do toho snažení půjdeme! Můžu se ještě zeptat - doktor říkal užívat 2x denně, koukala jsem na ceny, není to úplně zadarmo - jak jste dávkovaly?
Pohledej si i jiné výrobky s inositolem. Tuším, že byla ještě fertiprona,třeba bude ještě něco
@uzivatelkapetra jj, děkuji, právě to intenzivně googlim, nicméně asi bych ráda dodržela doporučení mého lékaře na Inofolic, tak uvidíme....
holky a teď na mě ještě na googlu začal vyskakovat pro partnera Folandrol - máte zkušenost?
ahoj holky,kamarádka mi doporučila Inofolic a pro partnera Folandrol, protože se o miminko snažíme už nějaký čas a můžu jen doporučit. Vypadá to nadějně...
@mischka90 zase neplať více za něco co je levnější, zběžně jsem nakoukla do složení obou a v obou je shodně 2g inositolu, tj je to to samé. V obou je i listovka.
Inpfolic je známější, možná proto ti jej doporučil
A jinak chlapovi jsem tehdy naordinovala klasický selen-zinek z dr. max, ale on měl průměrné výsledky před tím, potom je měl o něco lepší, ač nebylo užívání vitamínů potřeba.
Ať se nechá vyšetřit ať víte, ale pro mého chlapa to byl docela zásah do mužského ega (nemyslím vysledky ale samotné vyšetření)
🙂
Povedlo se nam, kdyz jsem uzivala 2 sacky denne Nosifolu forte duoactive a obcas jsem zobla 200mg vit E, manzel uzival Folandrol a tusim zinek (mel ten v chelatove vazbe, ma lepsi vstrebatelnost)... po otehotneni uz jsem neuzivala nic, pac jsem vsechno vyzvracela, tak jsem to vzdala... mala je zdrava 🙂
@bambulinka123 držím palce!!! Nasla jsem dobre ceny na eshopech, obejdnam zatim pro sebe na 2 mesice a i pro manzela Folandrol
@uzivatelkapetra rikal, ze s nim ma letite vyborne zkusenosti....mam v meho lekare duveru, ale samozrejme clovek si radeji vse overi z vice zdroju...
Mě ho gynekolog doporucoval pry s nim ma dobrou zkusenost, nicmene ja uz mela koupeny Natifem Duo je to pro pary, trochu levnejsi a u nas to zabralo 🙂
@mischka90 Děkuji za info, taky už jsem se dívala na eshopy a jsou tam lepší ceny.

@mischka90 mě pomohlo když mi doktor udělal průchodnost vaječníků, otěhotněla jsem obratem. Užívala jsem jen běžnou kyselinu listovou.