IUI léto 2023: Sdílejte své zkušenosti a podporu
Začala jsem v červenci své první IUI. Pojďme se vzájemně podpořit, komu se ještě nepodařilo a snaží se za pomoci doktorů.
Mě čeká během tohoto měsíce KET, tak snad se na nás konečně usměje štěstí
@ludmilka90 ja dnes byla na OPU a KET az za mesic po genetice
Ja bych měla jít na IUI 17.8
@ludmilka90 mohu vědět průběh a na kolik vás to vyšlo?
@kloky1 1 IVF celkem 4 Oocyty, oplodnit se podařilo pouze jedno, pak hned ET, ale neúspěšné a vyšlo to na 12 475 KČ, 2 IVF celkem 8 Oocytů, oplodnit se podařilo 6 a do pátého dne zůstaly pouze 3 a ty šly na genetiku a platili jsme 33 218 KČ
@spygy 🍀
@spygy to je krásný, gratuluji ❤️🍀
@spygy ahojky možná mě to taky ceka
@spygy to bylo rychlé kde byl.problem s přirozeným?
@hanulebrabec to nevím
Tak po 2 dnech špinění začíná červená, takže se už smiřuji s nejhorším 😥 psala jsem do Pronatalu, mám ještě zkusit test a když bude negativní mám vysadit Progesteron a hurá do dalšího cyklu.
@spygy taky mi včera dorazila takže spolu 😉
@spygy věřím, že to bude v pořádku 🙂
@spygy a není to jen třeba nějaká cysta která u toho zlobí??
@hanulebrabec nevím, těžko říct, nejsem v ČR, tak nemohu nikam zajít. Budu řešit, až se vrátím z dovolené
@spygy ty upřímně stát se to mě tak bychntomasi řešila co nejdřív...
@hanulebrabec Tunis je mimo EU, tady nic nemůžu, musím vydržet ..
@spygy tak jet domu cokdyz ti je mimodelozni ??? Nechci tě strasit ale tohle nechápu.
@hanulebrabec jako z Tunisu? Zbalit se odjet jen tak? Kde asi seženu letenku? To je teda rada. Tak to myslím, že vydržím do rána. A v pondělí zajdu na krev a uvidím. Nejsem stresmen. Špinim od úterý, pokud se něco stalo, už to nezměním...
@hanulebrabec proč hned strašíš mimoděložním? na to je snad brzo! Až přijede, tak si dojde na krev a uvidí.
@ludmilka90 fajn tak já už mlčím
Jinak na krev jsem chtěla jít, ale bylo mi řečeno, že po 3 pozitivních testech to je zbytečné, špinění mi úplně ustálo a ve čtvrtek na ultrazvuk, mám přijít až v pátek
@spygy tak super já bych ti nic zlého nepřála ale poslední dobou mívám šílene sny...sama.se dost bojím..
@spygy krásná dálnice ❤️
Tak jsem bohužel po mimoděložním těhotenství, takže 2 krásné čárky ještě neznamená úspěch miminka...teď hlavně v klidu, mám odstraněny vejcovod. Mějte se tu hezky. Třeba za 3 měsíce se zase ukážu . Dříve stejně nemůžu

Děkuji za vlákno já jdu 25.9 teprve na konzultaci