icon

Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?

tzka
20. říj 2020

Dobry vecer
Snazim se s partnerem o miminko rok a pul, nyni mam 3 dny do terminu MS, cca 10 dni po ovulaci. Pred 2 dny jednorazove lehke zakrvaceni.
Dnes udelan vecer test G mama test 10 (ten bez cervene tecky je muj). Prisel mi s jasným duchem - lajf je videt jeste daleko vice zretelneji nez na fotce.
Rikala jsem to mamce a ona, protoze je v přechodu nekolik let řekla, ze si ho udělá taky, ze by to mělo byt timpadem zaručeně negativní. Ji ale vyšel také "duch" !!!
Jsou tedy oba testy negativní (jak si myslí máma) nebo jsou o oba testy lehce pozitivní jak si myslím já???
Udělala jsem jich za život mnoho - přímo i této značky a nerozumím tomu jaky je tedy výsledek. A hlavně jak to, ze mama to ma stejne neli jeste o neco silnější.
Dekuju za vase zkušenosti a názory.

Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?
Strana
z4
mona91
25. říj 2020

@tzka ahoj nechci dávat plane naděje ale z me zkusenosti dr max ma poměrně slabe čárky. Můj na obrázku je cca nějaký 16dpo. Takze vic bych se držela tech testu se kterými jsi začala. Nicmene caste potraty nejsou v pořádku i když biochemické se do potratu neradi. Ja treba u obou těhotenství mela prvni trimestru bolesti a pocit ze prijde MS ze jsem fakt prvni týdny byla presvedcena ze to přijde

tzka
autor
25. říj 2020

@mzacikova tak myslíš, ze to jeste nejakou chatrnou sanci na prosperující těhotenství ma? :/

tzka
autor
25. říj 2020

@mona91 tak nejak real (ne na foto, s mym fotakem působí vzdy slabší nez to je) mam ten dnešní asi jako tvuh zde a to vychazi cca 15DPO.

rickym
25. říj 2020

@tzka zkus dělat stejnou značku obden. Naděje je vždycky, dokud nepřijde ms✊🏻❤️🍀

codal
25. říj 2020

@tzka dokud nezačneš krvácet, tak si myslím, že šance je. Zavolej si k doktorovi, on tě objedná třeba na krev a uvidíš.Blby varianty si nepřipouštěj, na ty je času vždycky dost ❤️

mzacikova
25. říj 2020

@tzka naděje je vždy. Při biochemickém to odejde většinou max pár dní po termínu ms. Chce to ale fakt stejnou značku testu

tzka
autor
25. říj 2020

@mzacikova jojo, zejtra skocim pro ty mamatesty,kteryma jsem zacla a uvidime. No bricho a zada me teda bolej fest,ted jsem si uz musela vzit nimesil, protože bych se pomatla. Ne ze by to bylo na obeseni, ale je to neustále pritomna tupa bolest podbrisku a krize. A ja mam nizkej prah bolesti.

tzka
autor
25. říj 2020

Spineni a ms zatím nic, zadna krev. To me docela udivuje, kdyz me to bricho a zada boli uz asi 16 hodin v kuse. Kazdy wc uz podvedome cekam minimálně spineni a ono nic a to dokonce ani po sexu, ktery proběhlo dopoledne.

hancazivocich
25. říj 2020

@tzka - a nebere mamka nějaké hormony? Nebo hormonální čípky, vaginální krémy, prostě cokoliv, co by mohlo ovlivnit hladinu hormonu? Mně tenhle test falešně plus párkrát vyšel.

tzka
autor
25. říj 2020

@hancazivocich nene, myslim, ze nastalo nebere nic. Jen je pecliva na doplnky stravy - vapnik, B6, B12, bylinny čaje apod.
Chvili se spekulovalo, ze ma vyssi cukr,ale prestala sladké a mnohem lepsi.
Donutim ji znovu k testu a uvidime.

tzka
autor
25. říj 2020

Ja jsem na noční a břicho i zada me celkem prestaly bolet. To je zajímavý, kdyz doma lezim, nevim jak si lehnout a neustále tupa bolest at si lehnu jakkoliv a jak tu v praci litam, tak docela fajn. To jsem zvedava co z toho bude. Jinak podle "vytoku" z pochvy to teda na menses nevypada, spis opačně. Tak to jsem fakt zvedava jak tohle dopadne.

kappy
25. říj 2020

No ja jsem měla taky uz 3 krat pozitivni testy a nebyla jsem měla jsem problem s menstruaci ted jsem ji měla naposledy 3.6. Dalši měsic nic tak jsem si udělala test byla tam čárka ale u doktorky nic udělala mi krevni profil a pry je to nastupujici přechod monentalne uživam hormony je mi 41 takze asi u mamky bude jiný problem.

tzka
autor
26. říj 2020

Tak jsem mastila po nocni domů, samozrejme mezitim co otevrela lekarna s mamatesty, ktere potrebuji k porovnani zda testy sili, jsem dvakrát curala, ale v 8 jsem pro ne naklusala a prestoze jsem teda několikrát od rana curala, test jsem ze zvědavosti hned udelala a vzhledem k tomu curani mi prijde docela dobrej.
Určitě tedy nesili ukazkove jako nekterym, ze maji behem par dnu okamzite dalnice, ale bez sance to jeste snad u me neni.
Jeste zkusim test jednou az se ted vyspim do odpoledne *tak tam bude pauza na curani par hodin a test bude treba jeste vykreslenejsi.

tzka
autor
26. říj 2020
tzka
autor
26. říj 2020

To je dnesni po x curanim.
Mam několik let stary telefon s bidnym rozlisenim fotoaparatu, takze realne je test "hezci", ale pro predstavu.
Tak co myslite? Dobry nebo na prd?

agneska7
26. říj 2020

@tzka na fotce vipada duch pořád stejně 🤷 možná o štopičku silnější, ale pokud v reálu vidíš větší rozdíl tak je to jen dobře 👍

tzka
autor
26. říj 2020

@agneska7 no jo, ja byla behem dvou hodin pred testovanim 2x curat, tak by treba byl jeste o neco vykreslenejsi. Tak jeste zkusim testnout az se ted treba 4 hodiny prospim a curat nepůjdu.

kuttu
26. říj 2020

@tzka Ja bych tipla to biochemko😔já v den MS mela dalnici,curala jsem určitě vickrat,nez jsem udelala test,proste jsem si test udelala jen tak,našla jsem ho v šuplíku a málem me trefilo...kdyz jsem mela biochemko...mela jsem asi 6 dni zpoždění,nesílící testy,bolelo me břicho,zada,nemohla jdem spát a na nocni to pak přišlo...MS byla normalni,nijak zvlášť vic bolestivá...pak jsem byla 3 x na revizi a pak az se povedla dcera...na genetice nezjistili vůbec nic...proste blbá náhoda

ptacatko01
26. říj 2020

Mě testy sílily poměrně pomalu a rozhodně ne obden třeba čtyři dny stejná čárka než to zase poskočilo trochu. A těhotenství bylo v pořádku dceři jsou čtyři roky. Takže bych naději rozhodně neztrácela. S tou maminkou je to ovšem zvláštní, ale pokud má styk tak i přes přechod může otěhotnět, takových případů už bylo, že ženská byla v přechodu i několik let a pak po padesátce bum a dítě na cestě. Zkus ji donutit na ještě jeden test. Jinak duchy může dělat i cysta, ale já jich měla hodně, cyst myslím a ducha jen jednou, ale to byla spíš ryska a bylo to stěží vidět.

tzka
autor
26. říj 2020
tzka
autor
26. říj 2020

Tak udelano nyni, foceno v limitu 5 minut.

codal
26. říj 2020

@tzka já myslím, že sílí ❤️

tzka
autor
26. říj 2020

@codal no ale paradoxně. Mne totiz od odpoledne boli břicho stejně jako na ms a na toaletaku jsem nekolikrat nasla lehounce spineni. Nez krev tak spis takove zlutoruzove. Tak jsem spis smutne udelala test, ze bude slábnout nebo negativni a prijde mi, ze je silnejsi. Tak ja uz tedy opravdu nevim.

codal
26. říj 2020

@tzka pokud to má klapnout, tak to klapne, zkus věřit ❤️

mona91
26. říj 2020

@tzka to bych řekla ze sili kor kdyz je dělaný vecer.... no teda to jsem opravdu zvedava jak tohle dopadne 😉 každopádně držím palce. Co mama uz udělala test?

tzka
autor
26. říj 2020

@mona91 absolutne nevím ci jsem. Jestli mam cekat menses nebo happy end, úplně me tenhle posledni test zmatl. Vzhledem k odpolednim bolestem podbrisku velmi podobnem ms a naznaku spineni jsem již byla připravena na nejhorsi, udelam test s tim, ze pocitam, ze to bude polovicni jak rano nebo nic a potvrdi se mi predtucha a ono tohle.
No, rozhodnuto uz je. Co bude, bude. Pokud to ale skonci biochemkem, je to tedy minimalne 3. Nezdar během roku a pul o kterem vim a jiz to budu řešit. Nejsem nejmladsi a jeste jedno dite urcite chci. A 3 nezdary za sebou mi nepřijde uz uplne v pohode.
Za mamou jsem byla,ale ma tam ted po 2 měsících pritele, takze zijou v jinym světě. Zatim o testování nemuze byt rec. Ale jakmile budu vědět jak to dopadne se mnou, tak ji domluvim, at si jeste jeden udela a řeší to.

tzka
autor
26. říj 2020

Nikdy jsem tedy nemela testy ukazkove. Vzdy byly line, stejne jako hodnoty z krve. Casto jsem chodila na kontrolni odbery, protoze hcg stoupalo pomalu. No, kez už by to ted na potreti vyslo, ale jsem spis člověk, ktery raději ocekava to horsi nez aby ho to pak semlelo, tak prozatim pocitam s biochemkem. Pokud to bude happy end, Budu stestim bez sebe.

mzacikova
26. říj 2020

Biochemka se ale neřeší... Není to potrat. Při něm se vajíčko ani neuhnízdí, takže to není nic, co by lékař řešil... Měla jsem 3 a doktor mi pouze začal hlídat ovulaci, nic víc (a to je špička v oboru).

tzka
autor
26. říj 2020

@mzacikova vim vím, ale měla jsem kveten 2019 potrat 6tt a unor 2020 potrat 7tt, nyni toto. celou dobu se snazime a toto vse je výsledek. Mne pani doktorka chtela poslat uz po unoru na imunologii, genetiku a celé to kolecko, ale zacala corona a my se snazili dal a dal az se "zadarilo" teď. No, zadarilo. Asi moc ne. Takze ted uz to resit s pani doktorkou budu, pokud to nedopadne.

tzka
autor
27. říj 2020

Tak je po vsem, holky. Nad ranem jsem zacala krvacet, bolesti bricha. :(
Dekuju, ze jste byly se mnou.

Strana
z4