Já i máma v přechodu. Pozitivní test nebo je negativní? Poradíte?
Dobry vecer
Snazim se s partnerem o miminko rok a pul, nyni mam 3 dny do terminu MS, cca 10 dni po ovulaci. Pred 2 dny jednorazove lehke zakrvaceni.
Dnes udelan vecer test G mama test 10 (ten bez cervene tecky je muj). Prisel mi s jasným duchem - lajf je videt jeste daleko vice zretelneji nez na fotce.
Rikala jsem to mamce a ona, protoze je v přechodu nekolik let řekla, ze si ho udělá taky, ze by to mělo byt timpadem zaručeně negativní. Ji ale vyšel také "duch" !!!
Jsou tedy oba testy negativní (jak si myslí máma) nebo jsou o oba testy lehce pozitivní jak si myslím já???
Udělala jsem jich za život mnoho - přímo i této značky a nerozumím tomu jaky je tedy výsledek. A hlavně jak to, ze mama to ma stejne neli jeste o neco silnější.
Dekuju za vase zkušenosti a názory.

Od kamosky mamka mela 52let, myslela si, ze uz ma prechod nekolik let za sebou a ono houby. Kamosce se v jeden rok narodil syn i bracha.
@tzka Chjo 😔 moc me to mrzi
Uz řeším s doktorkou termin vysetreni hned nasledujici ovulaci po této ms. Pujdu i na kolecko odberu imunologie, genetika apod. A uvidime v cem je zakopaný pes. Jak jsem psala-neni to poprvé. Ac biologicke těhotenství neni potrat, dva mam za sebou behem roku a pul a to se snazime pilne celou dobu. Ted jsme se tesili, ze by to snad bylo do třetice všeho dobreho.... Jeste chvili a budu potřebovat jeste psychiatra. Jsem zvedava na co prijdou, co je spatne.
To mě mrzí 😟 Držím palce, ať se přijde naproblem a co nejdříve se těšíš z miminka 🌹

@tzka to mě mrzí😔