icon

Jak byste zareagovali?

lucka167
26. dub 2021

Holky jak by jste řešili situaci?

Tento týden musím dát Výpověď v nynější práci kde jsem pracovala 4roky a během příštího týdne bych měla nastoupit do nové )Potřebuji hned)ale čekám 1.5 ms a nevím zdá přijde nebo ne, snažíme se o mimi dnes jsem 9dpo test zatím negativní.Ale tento cyklus jsem si ovulaci byla jistá

Strana
z2
lachtanice86
27. dub 2021

@lucka167 holka ty to mas hodně pomotane. Ta ochranná lhůta ti k ničemu nebude, protože je tak dlouhá jako poslední zaměstnání. Takze kdyz te vyhodí po 14dnech, tak ji budeš mít 14dnu 😁 kdyz uz děláš takové ofuky, tak si nejdriv zjisti jak to je. A vypoved dohodou neexistuje, bud vypoved nebo ukončení poměru dohodou, ale na dohodu zaměstnavatel nemusí přistoupit
Navic pokud je práce nevhodná pro těhotnou, tak mas žádat o přeřazení, ne o pn.

zuzineckah
27. dub 2021

No ty si jako zaměstnanec opravdový dáreček... Dokážu ještě pochopit, když někdo nastoupí do nové práce a otěhotní neplánovaně, ale ty vyloženě kalkuluješ a nejsi ani schopna si zjistit základní věci... 🙄

veronicka89
27. dub 2021

Hlavně ona asi na 99%tehotna neni 😂😂😂

martt
27. dub 2021

@lenickakl To mas pravdu , hlavně pokud to je zamestnani nevhodné pro tehotnou 🤣.

veronicka89
27. dub 2021

Jako zas na druhou stranu, ikdyz se snazim o dite muze to trvat klidne rok... Takze nevim proc bych nemohla jit do prace do ktere jit chci...
Nechci premyslet nad tim ze ji jako tehotna delat nemuzu...

(zvlastni je jak uz o tom doktor vi ze bude nemocenska 😂... Nejsi tehotna, nemas novou praci aledr uz vi ze chces kdyztak nemocenskou)

lucka167
autor
27. dub 2021

Hele, nesuďte někoho koho neznáte, tolik negativním komentářů 😂 Já se pouze zeptala na názor, neznáte mě tak že nesuďte jestli jsem nebo nejsem vzorný zaměstanec a další blbosti , nejsem blbá vše mám pozjišťovane 😂 Jestli mi to tu někdo přeje to těhotenství nebo ne to mi je úplně jedno 😂 A žádné podvody nehodlám dělat ani se nic za podvod nemůže považovat! Tak že klid

rejzekl
27. dub 2021

@lucka167 když se takhle hloupě ptáš,nebo respektive se ptáš na hloupý věci,tak co čekáte,paní ? Není tu nikdo,kdo by ti to nepřál, jen všichni objektivně vidí to,co ty evidentně ne, nebo ti vadí,že to ostatním prostě přijde na hlavu a vyjádřili se... K tomu se znát nemusíme, stačí co píšeš

mimi1004
27. dub 2021

@lucka167 Negativních komentářů? Ty si to představuješ jak Hurvínek válku. A když to máš pozjišťované, tak proč se ptáš zde? A mimochodem, rizikové těhotenství musí mít zdravotní důvod, jinak to je ze strany dr. podvod, ať se ti to líbí nebo ne.

drep
27. dub 2021

@lucka167 pracovní neschopnost pro nevhodnou práci neexistuje, takže ano, plánuješ minimálně pojišťovací podvod.

zuzineckah
27. dub 2021

@lucka167 hele, nečil se. Píšeš blbosti, zjištěné nemáš vůbec nic, resp. nic, co by odpovídalo realitě. Pleteš si i nejzákladnější pojmy. Ale hlavně zcela nelogicky uvažuješ. Hrnout se do práce, o které víš, že ji nemůžeš vykonávat jako těhotná, a zároveň se pokoušet otěhotnět, to je prostě úlet. Nevím jaké negativní komentáře řešíš. Padají tady zcela legitimní poznámky a dotazy, na které nereaguješ. Asi víš proč. Tak nech diskuzi smazat a vrať se v klidu ke svým teoriím😉

nase_mimi
27. dub 2021

@rejzekl prosim te koukej se, na koho reagujes, diky

lachtanice86
27. dub 2021

@lucka167 s tim, že nejsi blbá... no to je otázka.. protože očividně nemáš zjištěné vůbec nic.

keksik002
27. dub 2021

@lucka167 tak co vlastně čekáš?

rejzekl
27. dub 2021

@nase_mimi omlouvám se,tak snad víme že to bylo zakladatelce a nemusíme se čílit, žejo 😀🤦

journals
27. dub 2021

Jasne, dej vypoved a hned druhy den po nastupu do nove prace jdi na neschopenku. Mas to vymyslene perfektne a to je jasne, ze ostatni vubec nic netusi. Vsak to tak udelej a uvidis co se bude dit 🤣
(Ironie)
A ja ti to tehotenstvi preju. Ale taky bych ti prala, abys pro tu neschopenku nemela dobry duvod. Mohla by ses taky poradne divit. Jo, kontroly nemocnych na pn, ty si preju moc. Caste a dukladne

gilraen999
27. dub 2021

@lucka167 Mela by jste si hlavně rozmyslet jestli se chcete dál snažit o miminko nebo pobýt v nové práci. Musíte dát výpověď ve staré práci proč? Nechtějí Vás tam? Hrube porušení? Nebo ji musíte dát kvuli tomu že chcete jinam? Pokud snažit, tak by jste se na nějaké změny zaměstnání měla vykaslat. Pokud se dal snažit teď cca půl roku nebudete, tak proč nejít do jiné práce. Tim že přijdete o mateřskou s novou prací si nepomůžete a pokud jste měla v původním zamestnani smlouvu na dobu neurčitou. Tak v případě druhého dítěte se připravíte o druhou mateřskou. Je zajímavé že kdyz Vám lékařka napíše neschopenku na novou práci, tak by vám ji mohla přece napsat i na tu první ne?

Strana
z2