Jak často se snažíte o miminko?
Ahoj holky, jak často se snažíte o miminko? V plodných dnech - každý den, ob den?....
@kdanak Mě se taky nechtělo,ukňouraný nemocný chlap (každá známe), do toho jeho dvě děti z prvního manželství,rychle snídaně,oběd a alo na odpolední. Abych se přiznala,tak mě to ani nebavilo,ale vzhledem k tomu že večer,kdyz jsem přišla všichni spali,tak jsem to dala,přece jenom,co kdyby,byl to poslední měsíc,než by začal kolotoč vyšetření. Tak ještě jednou držím palec ať se zadaří.
@kajka750 U nás to taky bylo před vyšetřením. Rok a půl jsme se snažili a nic. Takže jsem se domluvila na gyndě, že takhle už to dál nejde, a měla jsem 3.-5. a 21.-23. den na krev a mezitím nějaké léky. No, a když už jsem chtěla řešit nějaký 3.-5. den, tak ms nepřišla a TT byl pozitivní. Jako by se toho to tělo leklo. 😀 Tak doufám, že tento měsíc to bude stejně...
Určitě se povede. Otěhotnět přirozeně můžete,tak už to chce jen vydržet. Je to hrozné,když mě říkaly holky,co doma svoje děti měly,vydrž ono se to povede,chce to čas,tak jsem je za to v duchu neměla moc ráda,ten měsíc je taaaaak dlouhý a teď píšu vydržte,omlouvám se.
@kdanak poprvé jsem otěhotněla jen po jednom nedání si pozor, bohužel plod neměl srdíčko takže jsem musela na revizi:-/ má gyndarka(teta) mi řekla že je dobré počkat na 1 nebo 2 ms a pak se můžem snažit🙂.No dostala jsem 1 Ms a další už nedorazila a nějak jsme to neřešili měli jsme sex skoro každý den 🙂 a teď mám vedle sebe 13 m chlapecká🙂 držím palečky ať ti to brzy vyjde:-*
@andysek2512 Moje gynekoložka je taky teta. 😀 Dnes jdu na kontrolu, tak doufám, že už bude vše ok. A za pár dní nám začínají další plodný dny. Tak šup na to. 😀
@kdanak jojo je to super, i když na druhou stranu se o mě hodně pak bála abych donosila no🙂
@andysek2512 Jo, no. To třeba časem poznám. Jinak u mě na gyndě dopadlo všechno v pořádku. Takže se těším, že se brzo pokusíme o další mimi....
Mam pocit, ze otehotneni je vic nez slozite. Mne dr. rekl, ze si mam poridit ovulacni testy a ze mi pohlida ovulaci na utz. Na testech jsem mela cely cyklus dve silne carky, takze z toho to moc poznat neslo. Na utz mi potvrdil ovulaci a i pres styk obden pred i po ovulaci to ten mesic nevyslo. Tak jsem si rekla, ze na nejake testy kaslu a jedine co jsem delala, bylo hlidani cipku. A 15. den jsem poznala ovulaci. Styk byl pred ovulaci 2-3 dny, ted presne nevim, pak uz ne. A vyslo to. Takze nevim, co bych ti poradila🙂
@missa111
My jsme to s pritelem vubec neresili. Spali jsme spolu kazdy den,plodny neplodny den. Uzivali jsme si to. Do 3/4 roka jsem otehotnela a v 8tt jsem potratila. Bylo nam doporucene 2-3 mesice pockat nez se zase zacneme snazit. Coz jsme nedodrzeli. Jak odeslo sestinedeli ja do 14ti dnu otehotnela znova. Dneska jsem 24tt a tesime se na nasi holcicku! Je to vsechno o tom jak se citite. Jak rikam ja jsem nepocitala zadne plodne dny,nemerila jsem ovu..
Ahoj holky, rok a půl jsme se marně snažili o miminko, jeden měsíc jsme to zkoušeli denně, pak zase ob den, neustále jsem počítala plodné dny a ovulaci a nic. Doktorka mi řekla, že je to v hlavně a že na to nesmím tak myslet a hlavně u sexu nemyslet jen na miminko, ale užívat si to. Paradoxně v měsíci, kdy jsem otěhotněla, jsme měli sex jen jednou a úplně mimo plodné dny. Takže držím palce, ono to přijde samo 😊
Prvni nam trval rok a trictvte,ale nijak jsme to extra nehrotili,sex byl kdyz proste byla chut.Ted uz druheho nam to trvalo dva mesice,ten treti jsem otehotnela...sex byl cca od 10 do 20 dne cyklu obden... pak jsme na to zase prdeli a dalsi mesic znovu 🙂 A vzdy jsem kontrolovala cipek,zda to ma uz/jeste cenu 🙂
Ahoj holky, tento mesic vypadalo vse nadejne, ovu se ohlasila hlenem, dokonce tri dennim, vsechny dny i po jsme se snazili. Tyden mi je nic moc, paleni zahy a bolest prsou a dnes prisla mrcha. Snazime se vic jak pul roku, zobala jsem nejake vitaminy od dr, pila caj a pouzivala gynex a porad nic. Myslela jsem,ze jsem uz stara a hormony nefunguji (anovulacni cykly) Ale posledni dobou vse funguje,ovu se ohlasuje..Holky co radite? Zacinam si myslet,ze muze byt problem u pritele, ale jak to zjistit.

Ahoj, s tím dopolednem to bude asi pravda.My se snažili cca 4roky,už jsem měla žádanku na spermio a vybrané centrum.Přítel byl nemocný (jinak od rána do večera v práci) a sex se přesunul na ráno,ani to nebylo v době,kdy lékař předpokládal ovulaci (bylo to 8,9a11 DC z 28 denního) a povedlo se. Možná to bylo i tím,že jsme se konečně dohodli,že to začneme řešit a já přestala bláznit s BT a časováním,nevím,ale jsem si skoro jistá,že sehrál velkou roli ten přesun na ráno,protože to byla jediná změna oproti ostatním rokům. Nikdy jsme ráno nestíhali ani snídani kvůli práci.Držím palec všem.