Jak dlouho jste se snažili o mimi než se povedlo?
Dobrý večer, jak dlouho jste se snažili a povedlo se? Začali jsme v listopadu, kdy jsem začala brát doplněk stravy kyselinu listovou a GS mamavit. MS začali dnes 😔, tak jakmile skončí chci začít denně testovat ovulaci a zaměřit se na to o trochu více. Jak dlouho jste se snažili o miminko vy, co dělali atd? Děkuji moc ❤️🍀 a přeji hodně zdraví
První na první pokus, druhé taky, ale to nedopadlo, teď zkoušíme 4 měsíce, a nejde to, a to se trefujeme přímo do ovulace, a mám ji léky na podporu
@keksik002 nervy dělají strašně moc
My prvni cca 4 měsíce - zacala jsem pit kontryhel, protože jsem mela dlouhe a nepravidelne cykly. Čtvrtý měsíc jsem si myslela, ze kontryhel přestal fungovat, když MS opět nepřišla v terminu...a bylo z toho milé překvapení. Ted o druhe se snazime pres dva roky. Ale vlastně jsme pro to nic neudelali - zadne hlidani ovulace, byliny... Nic. Rok jsem to neřešila vubec a pak, nez jsem se rozhoupala ke konzultaci a doktorem, prisel koronak. A ten mi nějak sebral chuť privadet do tohohle blazince miminko.... Tak uvidime, co bude dal. 😄
@mamierr
poprvé jsem otěhotněla do 3měsíců od vysazení HA, podruhé už to tak jednoduše nešlo, takže se mi povedlo otěhotnět až po roce snažení a teď se pár měsíců snažíme o třetího prcka 🙂
jsi mladá, pokud máš pravidelný cyklus, podpořila bych snažení jen kyselinou listovou a víc bych pro začátek "neexperimentovala", protože se ti může stát, že si i komplet rozhodíš cyklus, třeba pitím čaje z kontryhele (moje osobní zkušenost při ročním snažení)
S ex jsme se snažili 8 let a nic. Se současným přítelem jsme se nesnažili, ale přestala jsem brát HA že to prostě necháme a uvidíme a podařilo se druhý cyklus.
1. Těhu 7 měsíců , 2. Těhu 3 roky vyzkoušely jsme snad vše a všechno bylo k 💩 obzvláště pak ovulační testy , ... A 3. Těhu nemám ponětí kdy jsem zapadla 😆🙈
My se snazili 7mesicu pila jsem kontryhel brala vitaminy s kyselinou listovou ale bohuzel v praci byl stres. Dala jsem vypoved nastoupila do nove prace a ejhle po mesici se to povedlo. Hlavne ze zacatku jsme na to porad mysleli a zkouseli obden ale po pulroce jsme na to prestali myslet a povedlo se hned prvni den ovulace.

Ve chvili kdy jsme se rozhodli pro miminko, zacala jsem brat kyselinu listovou, trochu upravila jidelnicek - pravidelně jedla, vic pila. Po prvnim roce kdyz se nedarilo, zmenil jídelníček i trochu životní styl pritel, po druhem roce kontroly a vysetreni - ja snížená funkce štítné zlazy, pritel "malo akcni spermie" diky prohreskum z minula.. Ja zalecena, pritel zacal jist doplnky stravy, vitaminy. Po třetím roce, když jsme byli s nervama v *** jsme se smirilo s tim, ze to asi nepujde, ja zmenila praci, chlap postoupil na vyssi pozici a do 3mesicu vynechani MS a pozitivni test 🙂