Jak dlouho po vyjmutí tělíska jste otěhotněly?
Maminky, jak dlouho po vyjmutí tělíska jste otěhotněly ?
Musely jste dodržet nějakou dobu?
Mam Mirenu, vyndavat budu po necelých 2 letech 🙂
@luciferka95 měla jsem nehormonalni v únoru vytazeni a v březnu jsem byla těhotná u hormonální záleží zda jste měla Ms zda nebylo tělo v útlumu někdo otěhotní do měsíce ,dvou někdo za půl roku to je individuální čekat na nic není třeba můžete se snažit 🍀🍀
@lencaa11 ja jsem prave uplne bez MS, sem tam nějaké špinění maximálně ale velmi málo.
Dekuji za informaci 🙂
@lencaa11 ja jsem prave uplne bez MS, sem tam nějaké špinění maximálně ale velmi málo.
Dekuji za informaci 🙂
@luciferka95 taky jsem byla úplně bez a trvalo to skoro dva roky. Druhé dítě pak bylo hned.
Já jsem měla taky nehormonalni a otěhotněla jsem hned. Menstruace ani nepřišla.
Tělísko jsem byla vytahovat minulý rok v lednu po 2 letech. Dite jsme ale nechtěli takze jsme se ani nesnažili. Otěhotněla jsem za 7 měsíců potom. Jeden samovolný potrat- ovsem to nevim jestli na to mělo nějaký vliv.
Vyndavala jsem ted po 5 ti letech (bez par mesicu). Ms jsem ty roky vicemene vubec nemela,jen obcas spineni. V den vyjmuti jsem na utz mela krasne videt ovulaci. Nicmene 2 mesice po vyjmuti jsem cekala na prvni MS, druha prisla pro zmenu po 21 dnech. Tak uvidime co bude dal 😁. Ja uz jsem ale i "stara" a mam jeden vejcovod, tak sance asi neni uplne vysoka
Vyndavala jsem ted po 5 ti letech (bez par mesicu). Ms jsem ty roky vicemene vubec nemela,jen obcas spineni. V den vyjmuti jsem na utz mela krasne videt ovulaci. Nicmene 2 mesice po vyjmuti jsem cekala na prvni MS, druha prisla pro zmenu po 21 dnech. Tak uvidime co bude dal 😁. Ja uz jsem ale i "stara" a mam jeden vejcovod, tak sance asi neni uplne vysoka
@sayast drzim moc palce ! Vyndani v poradku? Jdu zitra a mam z toho obavy 🫣🤣
Zavádění bylo nepříjemné ale v pohode nakonec jenomže ja jsem strasna posera 🤣
@sayast drzim moc palce ! Vyndani v poradku? Jdu zitra a mam z toho obavy 🫣🤣
Zavádění bylo nepříjemné ale v pohode nakonec jenomže ja jsem strasna posera 🤣
@luciferka95 ja uz ti to myslim psala pod prispevek. Mela jsem hodne zkracena vlakna,tak ho nemohla najit. Tak bylo neprijemne jak mi musela dilatovat cipek, ale samotne vyndani vubec nebolelo. Spis ta priprava nez ho nasla a chytla. Ale vse trvalo jen malou chvilku. Drzim palce 🙂

@luciferka95 měla jsem nehormonalni v únoru vytazeni a v březnu jsem byla těhotná u hormonální záleží zda jste měla Ms zda nebylo tělo v útlumu někdo otěhotní do měsíce ,dvou někdo za půl roku to je individuální čekat na nic není třeba můžete se snažit 🍀🍀