Jak dlouho se snažíte nebo za jak dlouho jste otěhotněly? 🙂
Ahoj ženy, jelikož se začínáme s manželem poprvé snažit o miminko, zajímalo by mě, jak dlouho se již snažíte nebo jste se snažily vy. Je mi jasné,že je to velmi individuální, jen si ráda popovidam s někým, kdo je na tom stejně a třeba nám to čekání rychleji uteče 🙂
my v listopadu začli a v září mám termín 😀
Prvniho syna mame neplanovane po peti mesicich prerusovaneho styku (nekde se stala "chybka" no.....podruhe jsem otehotnela prvni mesic snazeni, ale to nedopadlo a potreti jsem otehotnela druhy mesic snazeni. Jo a to mi doktor tvrdil, ze mam spatnou pruchodnost vejcovodu a asi budu muset na ivf 😀
A to je právě to nejtěžší,jsem nedočkavá a vše bych chtěla hned 😀 Také přeji hodně štěstí 🙂
@radkan91 Ahoj my se snažily od začátku roku a zadařilo se v květnu 😘. Hodně štestí a hlavně na to nemyslet, nám pomohlo plánovat svatbu.🙂
@agnes2ivory asi je důležité,nedělat si z toho těžkou hlavu 🙂
@elenadavis to jste také nečekali až tak dlouho,i když věřím,že to nebylo příjemné cekani 🙂snažím se zaměřit se na jiné věci 🙂
Obě děti první měsíc snažení.... držím palce ať se Vám to povede rychle jako nám 👍
Ahojky, tak taky napisu svoji zkusenost. Poprve jsem vysadila prasky 30.6. a prvni tyden v cervenci uz jsem otehotnela. Mega rychlost...ani jsem to necekala.. a ted u druheho to jeste nikdo nevi jen pritel, jsem v 7.tt, a ani jsem to nijak neresila a po mesici jsem zjistila ze cekam druhe. Dulezite je to nijak nehrotit a neponorit se jen do toho ze chces otehonet. Cim mene se na to soustredis tim lepe to jde. A jinak nejlepsi je poloha zezadu - poloha plodnosti🙂
@radkan91 hned první měsíc 🙂
@luckamarcu to muselo být super 🙂
Tak my se, zatim neuspesne, snazime od unora.
Já rodila v červnu a neberu antikoncepci, ale stále nic. Ale jsme v klidu, vše má svůj čas.
Snazeni od dubna a zatim nic 😑
První dcera se podařila neplánovaně i přes ochranu, teď se snažíme od května
@radkan91 u prvniho ditete druhy cyklus po vysazeni antikoncepce. Po porodu hned z prvniho cyklu dalsi tehotenstvi, ktere nedopadlo. Po potratu treti cyklus a jsem zas v tom 😉)
Dva mesice, takze rychlovka. Drzim palce! 🙂
První neplánovaně po měsíci vztahu. Druhý pár dní před tím, než jsme si řekli, že bychom mohli zkusit se snažit.
Tak u nás 3 roky cca nechráněno styku, nehlidala jsem žádné plodné dny atd. prostě jsme tomu nechali volný průběh...
Po svatbě jsme přestali řešit ochranu, ale cíleně jsme na miminku nepracovali. Otěhotněla jsem o 8 měsíců později.
Začali jsme se snažit v červnu a od července čekáme mimíska. Ale opravdu takhle rychle jsme to nečekali. Říkala jsem si, že tomu dám rok než začnu panikařit.
My takhle
1. 18.měsíců (nakonec iui)
2. nahned (ale skončilo v 8.tt)
3. 6.měsíců (rodím za 4dny)

@radkan91 Ahoj, 9.měsíc..:) Chce to věřit a užívat si jako by se žádné snažení nedělo 🙂 Držím palečky a přeju hodně štěstí 🙂