Jak dlouho se snažíte nebo za jak dlouho jste otěhotněly? 🙂
Ahoj ženy, jelikož se začínáme s manželem poprvé snažit o miminko, zajímalo by mě, jak dlouho se již snažíte nebo jste se snažily vy. Je mi jasné,že je to velmi individuální, jen si ráda popovidam s někým, kdo je na tom stejně a třeba nám to čekání rychleji uteče 🙂
4 roky, prvni rok jen tak, pak uz gennet, 6xiui,4x ivf, nekolik hysteroskopii, jedna diagnosticka laparoskopie, nekolik vysetreni na imunologii, jedny lazne na tri tydny (ty byly supr!, ale nepomohly), jeden potrat po 3. ivf. Uplne extra jednoznacnou diagnozu priciny neplodnosti jsme nemeli, spis nekolik prekazek, ktere se ruzne objevovaly a mizely. Stary taky nejsme. A vlastne jsme s ditetem ani nekvaltovali a az tak to nedrtili, po prvnim ivf jsme to zas rok a pul zkouseli sami. Nakonec mame prima holcicku ze 4.ivf. Je to fakt hodne individualni.
Na první dceru 1.5roku otěhotněla jsem přirozeně ,a na 3.roky na druhé mám nepravidelnou M/s,jinak jsem vpořadku jsem teď 22tt vše je vpořadku 🙂
@radkan91 neboj se nic 🙂... Mimis přijde tak jak přijít má... Držím ti palce, ať je to hned😀
1.druhy mesic
2.druhy mesic.ale ZT
3.druhy mesic
4.treti mesic
ten prvni mesic byl vzdy takovy mirny rozjezd 🙂))
Prvni hned druhy mesic- dvojcata. Ted zaciname treti mesic, ale ten prvni jsem zamerne plodny dny vynechala, protoze bylo potreba dodelat nejaky veci na baraku...takze vlastne druhy mesic
Od roku 2002. Prozatim bezuspesne. Ale nevzdavame to 😉 Preju hodne stesti ❤
My prvni tehu hned 2.cyklus, ale to dopadlo spatne a pak jsem se psychicky dlouho davala dohromady, tak pak 8.cyklus.
My chtěli prosincový miminko, tak jsem v březnu vysadila antikoncepci a povedlo se hned, termín mám 16. - 17. prosince.
pres dva roky a jedno dite uz mame. kdyz jsem si konecne rekla "kaslu to ", tak tento mesic neprisla menzes.snad bude vse v poradku.
Po vysazenem nehorm. Telisku jsem otehotnela po 3mes. Neuspesne..
Ted konecne cekame po 11mes.
@tcz tak to jste asi rekordmani. Ty vado! To teda obdivuju tvoji vuli, smekam. Drsny, jak dva prispevky pod tebou je... chteli jsme prosincovy miminko, tak jsem v breznu vysadila...
Ja mela nekolik takovych kamosek kolem sebe, co nutne chtely mit jarni nebo vanocni detatko a jen jsem kroutila hlavou. Zavidela jsem jim tu bezstarostnost. A casto jim tyhle plany i vysly.
Drzim palce.
Nám se to povedlo třikrát napoprvé a to kdysi dávno doktor tvrdil, že mám nějak hodně nešikovně nakloněnou/zakloněnou dělohu a že nám to pravděpodobně bude trvat...🙂
druhy mesic pote, co jsem jen tak zlehka sledovala svuj cyklus....
@luscinnia Prosinec je jen bonus. Vzhledem k našemu věku jsme opravdu nepředpokládali, že se budeme snažit dlouho. Navíc u našich rodičů to bylo stejné.
Asi po trech letech,ve chvili,kdy jsme si rekli,ze na to uz kaslem 🙂
Nám se zadařilo na 10 cyklus. Ale myslím, že to bylo tím, že jsem miminko až moc chtěla. Chtěla jsem ho v podstatě už od maturity, ale bylo potřeba dodělat školu. Pak jsem rok manžela přemlouvala, že už by to mohlo jít a mohli bychom, ale měl strach kvůli zázemí. Pak sice už chtěl taky, ale já v práci pod neskutečným tlakem, do toho s tchýní pod jednou střechou a navíc ta neskutečná touha... Po pár měsících snažení jsme se odstěhovali, po dalších pár měsících jsem v práci udělala trochu rozruch a rozhodla se, že koncem měsíce podám výpověď, že už to fakt nedávám. Strašně se mi psychicky ulevilo. A ejhle, výpověď se nekonala, vyšetření manžela taky ne a dvě čárky na testu ano. 🙂
Nervy jsou svinstvo... jsme oba mladí, nekuřáci, nepijeme a já věděla, že "funguju" jako hodinky. Poměrně brzy jsem si začala měřit teplotu, chodila jsem cvičit Mojžíšovou, brala občas listovu nebo nějaký komplexní vitamíny, abych byla "připravená" a nic... Člověk se pak dostane do blbýho kolotoče myšlenek a jde to ještě o to míň.
Rada nad zlato je opravu to neřešit , neupínat se na to a být v klidu a pohodě. Jenže jak toho někdy dosáhnout, to je boj.
My od unora zatim nic
My jsme se dočkali po 4 letech.
Od 4/2016 s léčbou a poslední ms 12/2016 takže 8 měsíců z toho bylo tak 6 cyklu po hormonech..
Ted odpocitavam dny ❤️
Na prvni dobrou 👍☺
Ahojk holky my se nechráníme 2 roky ale vyloženě rok se snažíme. Zatím teda nic. 2X duch na tehu testu ale nic z toho nebylo. Tento měsíc jsem si řekla že už mě to nějak nebaví hnát se za mimcem. Ze je to pořád dokola. Tak bychom chtěli trochu vypnout. A snad se zadari. Nějaké speciální rady od někoho komu se povedlo po delší době? 😊
Rekli jsme si ze to zkusime a dalsi mesic jsem byla tehotna, tento prubeh byl s prvni dcerou a ted I s tou druhou, ktera se narodi na podzim...hlavni je podle me to moc neresit (pokud tam samozrejme neni treba nejaky fyzic.problem), ja jsem vlastne ani nevedela jestli chci aby to vyslo tak rychle a bylo 😀
Ahojky, tak nám se zadařilo po roce od vysazení antikoncepce a tedy i po roce snažení. Myslela jsem, že to bude hned a ono pořád nic. No holt, to moje tělo se dlouho vzpamatovávalo. Nejhorší byly ty nepravidelné dvouměsíční cykly, když už jsem věděla, že to nevyšlo a další ovulace přišla až za 50 dní.
Ahoj, my cca pul roku, ale zhruba na tri mesice jsme vicemene prestali, protoze manzel mel zdravotni komplikace. Takze vlastne jen tri mesice 🙂 Vcera jsem zjistila pozitivni tehotensky test. 🙂
Prvni tehu a nynejsi tehu se obe zadarila na prvni pokus, ale nebyl to cil, rekli jsme si vzdy, ze je cas zkouset a uvidime.
Všem děkuji za vaše příspěvky,těm,kteří se stále snaží,přeji hodně trpělivosti a štěstí a těm,kteří již děťátko mají nebo již čekají, gratuluji a přeji zdraví. 🙂
Ahoj, já jsem půl roku nebrala anti, a nechali jsme tomu volný průběh a nic. Pak 2 cykly jsem se začla zajímat, kdy mám asi tak plodné dny. A v tom druhém to vyšlo, ačkoli podle mých výpočtů jsem byla v plodných dnech pryč od manžela :D a nečekala jsem tedy, že se to stane zrovna ten měsíc. Po létě jsem se na to chtěla "vrhnout" víc systematicky.
A co mi pomohlo zpříjemnit si čekání... každý měsíc se vyskytla nějaká akce, kam bych nemohla jet těhotná nebo by to bylo blbé. Takže když se nezadařilo, tak škoda, ale super, že mohu jít v klidu tam a tam. Teď mě čeká rušení akce, vůbec se mi do toho nechce, a nevím, jak se vymluvím...
Držím všem palce holky 🙂
Ahoj 😊my teď druhý měsíc, tak jsem zvědavá 🙂

Prvni mimco se povedlo na druhy cyklus a druhe nam trvalo 2 roky 🙂