Jak na problémy s ovulací po vysazení antikoncepce?
Ahoj, od září se snažíme o miminko.
Koncem srpna po 4letech vysazena HA.
Již druhý měsíc od 1 dne po Ms do následující ms každý den testuji ovu testy, ale nikdy se mi neukáže jiná čárka než tato. Poradíte mi někdo? Už začínám být zoufalá :(
Co vám pomohlo?

@marlendyetrich tohle je totálně na prd protože já mám zas zkušenosti že když ovu test byl silnější než kontrolní tak jsem měla a ovulační cyklus, pak jsem třeba neměřila a ten měsíc ovulace dle všeho byla protože jsem otěhotněla....pro mě jsou tyhle testy záhada..ne vždy když je pozitivní dochází k ovulaci, lepší je dle mě kontrola na gynekologii kde ti to změří
@17mia17 právě že pokaždé večer ve stejný čas
@carolineg1 aha neměla jsem tušení že se něco takového dělá 🙂
@marlendyetrich zkus se spíše domluvit s gynekologem, at ti změří folikuly.
@marlendyetrich snazite se chvilicku, dej tomu cas, netlac na pilu. Zbytecne se stresujes
Kazdy cyklus nemusi byt ovulacni a negativni test neznamena ze nemuzes otehotnet 😉
@marlendyetrich tak buď ešte skúšať pár mesiacov, alebo skúsiť sa spýtať gynekológa, čo si o tom myslí.
@marlendyetrich já taky jsem nikdy neměla pozitivní test a ovulaci jsem měla 🙂 ale ještě je přišli brzoo to řešit. Pak třeba když v létě nic tak zajdi za gynekologem a on ti řekne jake jsou folikuly a řekne kdy se mate snažit 🙂
@marlendyetrich Vůbec se nestresuj, ovulační testy jsou pro některý úplně na prd. Mně ovulaci taky nikdy neukázaly, přitom jsem měla ovulaci potvrzenou ultrazvukem i měřením bazální teploty. Je to celkem častý, že ovulační test nevyjde úplně pozitivně, přitom ovulace normálně probíhá. Na tvém místě bych se na ovulační testy vyprdla a celkově ovulaci neřešila, prostě si jen užívejte sex. Snažíte se 2 měsíce, takže jste prakticky teprve začali. Pokud bys chtěla ovulaci i tak sledovat, doporučuju měření bazální teploty, to je narozdíl od ovulačních testů spolehlivé.
Taky jsem nikdy neměla silnější ovulační test. Ale na její zpravidelnění mi pomohl drmek, otěhotněla jsem hned v prvním cyklu používání, takže ho doporučuji.
Ovulační testy sem měla víc druhů, každý ukazoval jinak ;( a teď babo raď, 2 h před testem nepít pozor na to

A testuješ večer? Ja som tiež, tak mala keď som testovala na obed a keď som to skúsila ďalší mesiac večer tak už som to chytila na pozitívnom výsledku.