Jak nejrychleji otěhotnět?
Chtěla bych se zeptat jak nejrychleji otěhotnět? S přítelem se nám ňák nedaří proto prosím vas o radu 🙂 dekuju
@mili34 Jo, to mi ten můj taky říká, že už se moc těší a už plánuje, co ho bude učit za blbiny.😅
Noo, me při ovulaci třeba prsa vůbec nebolí a jen jednou jsem měla ten ovulační hlen, jinak mě vždy jen bolí v podbřišku a v boku, podle toho, který vaječník zrovna ovuluje.
Achjo, moc bych chtěla, aby to teď po té laparoskopii šlo☹
@mili34 Určitě si dáme vědět, jsem ráda, že s někým můžu sdílet pocity, i když je to někdy na palici😝.
Ted jsem si řekla, že se po laparoskopii musím hlavně dát dohromady, ale stejně někde v hlouby duše doufám, že by se třeba mohlo zadarit již tento měsíc😍.
Já jsem před operací brala gynex, kyselinu listovou, tu dneska zase začnu brát, ale gynex když tak až při ms, teda samozřejmě doufám, že nepřijde😠
@katka9184 Ja v bych rada otehotnela driv jak pred cervencem,protoze se budu k pritelovi stehovat a rada bych brala nemocenskou,materskou pak jeste od sveho stavajiciho zamestnavatele.Budu bydlet v jinem okrese,takze me ceka zaridit synovi jinou z.skolu a jinou praci,tak bych to rada skloubila tak abych nemusela davat vypoved.
Jelikoz mam syna 10 let,tak doufam,ze jsem v poradku a prala bych si tehu co nejdrive aby popripade i pritel nezacal o sobe pochybovat v tomhle.Moc se na to oba tesime 🙂.
@mili34 No, já jsem si to taky hezký plánovala, ale příroda je mocnější než mé přání.
Takže doufám, že za vše mohli srůsty a teď to půjde.
No podle kalendáře jsem ji měla včera, i mne bolelo v boku, ale dneska už nic, jindy jsem to měla i dva dny po ovulaci, hlen taky nikde...Takže jsem z toho taková nějaká zmatená a na měkko😔.
Sexík jsme měli v pondělí i včera, tak doufám, že pokud byla, tak jsme se trefili.
@mili34 No tak já mám tak trochu dietu, teď jsem si taky nakoupila zeleninku, tak si večer dám, akorát mi po té operaci skoro po všem bolí žaludek, takže toho stejně moc nesnim.
Jee, já bych chtěla, aby se to podařilo teď, snad jsme to neprosvihli...Bojím se, abych vůbec ovulovala :(.
@katka9184 ahoj 🙂,jak je ?Pozorujes na sobe nejake priznaky?Ja dnes byla u dr na preventivni.Vse je v poradku.Rikal mi,ze kdyby mi pak vysel pozitivni tehu test,tak mam prijit az po 14 dnech od testovani v den meskane menstruace.
Zkusim na to moc nemyslet a budu radsi myslet na to jak budeme v sobotu sazet tujky a v nedeli nam privezou novou chladnicku.Jinak nic moc nepocituju,jen citlivejsi bradavky,ale to je je sugesce.Na to by bylo jeste brzy si myslim.
@mili34 Ahoj, už jsem 8 dní po ovu a nic necítím, žádné příznaky nemám, ani pocit, že by to mohlo vyjít, takže se snažím smířit s tím, že to nevyšlo :(.
Citlivé bradavky mám vždy po ovu, pak to přejde :(...to je nejlepší, zabavit se něčím jiným, my o víkendu jedeme k našim a budeme na zahrádce, tak si vyčistím hlavu :(
@katka9184 Prosím tě, co blázníš? Vždyť nějakých 5-10 dnů po ovulaci přichází uhnízdění, i kdyby tobě vyšlo uhnízděni 5 dnů po ovulaci, tak na příznaky je brzo. Já u všech těhotenství měla příznaky cca 6tt a u toho co vyšlo dokonce až ke konci 9tt...takže opravdu nehledej žádné příznaky,nemá to smysl,zbytečně se stresuješ!
@veronikav31 ja vim 🙂.Ani nevim proc to sleduju,pri prvnim jsem to nedelala a ze to uz je 10 let 😀
@mili34 Ahoj, nic nevím, ode dneška mě bolí břicho, takže to zítra určitě dostanu.
Jinak jsem byla dneska u nového gynekologa, koukal mi na sliznici a říkal, že hodnoty od ovulace do ms je od 12-20 a já mám 22, což je prý skvělé a že mi ovuloval levý vaječník, což nechápu, protože mě bolelo vpravo. A že za prozatímní neplodnost mohli nejspíš srůsty, tak snad to půjde, pokud to nepůjde do podzimu, tak se to začne řešit. A co ty? 🙂
@katka9184 Tak to mas dobreho gynekologa.Me tohle vubec nezjistoval 🙄.
Ja jsem dnes vlastne 9 dpo a nevydrzela jsem to a ze zvedavosti jsem si odpo udelala test a vysel mi pozitivne pokud se to tak da rict.Spis je tam jen duch,je to hodne slabe videt a radsi budu pocitat ,ze z toho nic nebude a muze to odejit s ms.Ale bylo to prekvapko 😨.Cekala jsem jen naproste bilo 🙂.Mam to dostat v nedeli.

@vanea hlavně že se to povede, je jedno kdy a jak 😀