Jak nejrychleji otěhotnět?
Chtěla bych se zeptat jak nejrychleji otěhotnět? S přítelem se nám ňák nedaří proto prosím vas o radu 🙂 dekuju
@katka9184 ahojky,tak jsem testovala dnes z raní moči a zatím je to stejné jako včera..jen velmi slabě pozitivní,tak uvidím.Koupila jsem si dvě krabičky mamatestů (4 ks),tak ještě do víkendu budu párkrát zkoušet.Když ta zvědavost je hrozná věc 😅.
Ale budu počítat s tou horší verzí raději.
@mili34 nadpis me pobavil 🙂 ale k tomu psat nechci... jen kup si neco jineho nez mamatesty, jsou hodne casto falešně pozitivní. Vim z vlastni zkusenosti. Spolehlivejsi za me jsou treba od dr. Maxe. Hodně štěstí 😉
Tak jestli se zdravemu paru doporucuje obden a sance je 15%,tak ja patrim k jednomu,co otěhotni z jednoho styku za mesic 😀 zalei jak si ty lidi geneticky sedí,priroda vi co dela....kdyz si reknete vyjde,neyjde,uvidime,nechame to osudu...uvidite,ze to pujde...sledovanim teplot a testu a atd.se tomu telo jak na potvoru bude branit...drzim palce
@verunka_korunka je pravda ,ze mam jen ty mamatesty.Zkusim ten od Maxe 🙂 diky za radu 🙂
@mili34 No já to měla dostat včera, bolesti mám fakt velké, ale ms nikde, jen doufám, že to není tím, že bych musela pak na vyvolávací injekci, to nechci, kéž by to bylo miminko. Moc bych si ho přála a byl by to nejkrásnější dárek k Vánocům. No a ty jsi kolikátý den cyklu? Já mám jeden den zpoždění 🙂
Ahoj holky. Můžu se k vám taky přidat? Pročítám vaší diskuzi a jsem na tom podobně jako vy 😁...taky snazilka 😊. Jinak můžu potvrdit, že mám taky zkušenosti s falešně pozitivníma mamatestama....člověka akorát nabudí a pak přijde zklamání. MS očekávám taky pátek sobota. Držím palečky, aby se všem brzo podařilo 😆
@mili34 to nevím...asi ty hodnoty hcg jsou ještě nízké..většinou se doporučuje testovat za dva dny. Ale chápu že když tam vyjde duch tak je člověk nateseny a nedockavy a testuje pořád 😁. Zkus to vypustit z hlavy a když už nebudeš moct dospat5tak si udělej ráno a mělo by to být zřetelnější

@katka9184 asi si udelam jeste ve stredu na zkousku jak to bude vypadat 🙂.
Ale radsi pocitam s tim horsim.