icon

Jak poznáte příznaky, že se pokus o těhotenství nevydařil?

lujhu
6. čer 2025

Čauky, zajímalo by mě něco , Je to obzvlášť pro snažilky 😃 jak poznáte na sobě že to prostě nevyšlo a čekáte na ms ? Já to teda poznám na sobě že se mi začnou dělat po tváři akné bolestivý, (čelo brada a většinou u spánku, mám to takhle vždy cca týden před ms , ale někdy si říkám že to nemusí bejt příznak ms ale i tehu a přesto se mi to někdy nepodařilo 🤷

krisstina93
6. čer 2025

Nepoznám. Většina těch raných těhotenských příznaků je stejná jako pms. Ja těhotenství poznala jen diky tomu, ze sem byla abnormálně unavena.

reeeza
6. čer 2025

Mám to stejné jako krisstina93 🙂

eviicka
6. čer 2025

Nepoznala jsem nikdy nic, vždy klasické PMS. Nejvíce "těhotná" jsem se cítila, když jsem se soustředila a nějaké příznaky hledala. Testovala jsem vždy až po vynechání.

cilkat
6. čer 2025

"že to vyšlo" se u mě vždycky poznalo právě podle toho, že jsme neřešila nějaké "těhotenské" příznaky. Vždycky, když jsme si říkala "tohle by mohlo být těhotenství", byla to PMS a přišla MS ... U obou těhotenství jsem žádné pocity neměla. Na první jsme přišla až v 8tt, když se mi začala vracet "ta střevní viroza, co jsem měla na začátku roku", měla jsem jít na očkování a manžel mě dokopal, ať si před tím radši udělám test.
U druhého jsme se snažili dýl, fakt jsme se minimálně půl roku sledovala s tím, že 'tak td už' mno a pak přišla dovolená, jiné starosti... výkyvy nalad, kdy jsme probrečela celé Ledové království a málem si zlomila ruku o gauč, když jsme za něco nadávala staršími synovi... mno a pak uvědomění, že jsem to měla dostat před týdnem a nedostala.

luciejonsztova
7. čer 2025

Přesně jako u holek co píšou přede mnou. Nejvíc těhotná jsem si připadala, když jsem nebyla. 😂 Když jsem byla, tak jsem prd poznala, až když mi vynechala ms.

sovicka995
7. čer 2025

@lujhu zdravím, já jsem to poznala u prvního. U druhého už jsem cítila ty samé příznaky, bolesti zad a podbřišku, akne - MS 4dny zpoždění raději jsem si Udělala test, a byli tam dvě čárky. (Nemohla jsem tomu uvěřit 😆, ty samé příznaky mi u prvního ukazovali MS)

macik84
7. čer 2025

Vždy jsem hledala vše možné jako příznak....ale skutečně 3x když to vyšlo (děti mám dvě) tak mě po deseti dnech začaly bolet bradavky ne prsa, ale konkrétně bradavky, brnění atd.

lujhu
autor
7. čer 2025
@macik84

Vždy jsem hledala vše možné jako příznak....ale skutečně 3x když to vyšlo (děti mám dvě) tak mě po deseti dnech začaly bolet bradavky ne prsa, ale konkrétně bradavky, brnění atd.

@krisstina93
@reeeza
@eviicka
@cilkat
@luciejonsztova
@macik84 Děkuji všem tak vidím že to má každá jinak 😆

felis
7. čer 2025

Když jsem otěhotněla, tak jsem si myslela, že se ta listopadová viroza nějak prodloužila 😄 test jsem si dělala 30DC. Zatímco cykly, kdy to nevyšlo, tak jsem na sobě pozorovala vse a byl to PMS.