icon

Jak v sobě udržet sperma?

dressage
29. kvě 2016

Zdravim vsechny 🙂

Mam takove dilema. Snazili jsme se 4 roky a vyslo to, ale po 8 tydnech jsem potratila. Nechci aby to trvalo dalsi 4 roky a tak jsem se radila s doktorem jak tomu pomoci. Beru vitaminy, jim zdrave... a take mi poradil, že po sexu by sperma ve me melo zustat co nejdele. Ale moc dlouho se to neda. V noci chodim na WC a jakmile vztanu vsechno ze me vytece. Jak to resite vy?

Dekuju!

Strana
z3
mandlicka25
30. kvě 2016

@merope Super, děkuju! No tak budu doufat, že se podařilo. Byla jsem na inseminaci před 17 dny. V ostatních cyklech jsem měla luteální fázi 13 dní, ale teď jsem zase ovulku měla o tři dny dřív, tak doufám, že se mi neprotáhla ani LF.

madinina
30. kvě 2016

@mandlicka25 me zafungovalo hned prvni baleni. Skoda,ze uz nevim nazev. Nebyly ale z CR, ale z polskeho rosmannu a bylo jich tam 6. Zjistila jsem, ze ovuluji temer po menstruaci... Myslela jsem, ze musi byt zarucene vzdy v polovine 😀 no jo neznalost. Pak jsem je uz nepotrebovala a citila, kdy prichazi. Hned podruhe to vyslo myslim. Predtimjsem se fakt zamerovala na to snazeni od poloviny cyklu. Teplota mi merit nesla. Ja mam teplotu o neco nizsi, takze jsem to dokazala velmi spatne rozpoznat. Zkousela jsem merit i po otehotneni, zda neni vyssi, ale u me to nejak nefunguje 😀

merope
31. kvě 2016

@mandlicka25 Tak při inseminaci ti to dobře zkontrolují. ale mě to ty fáze trošku rozhazuje (Pregnyl, Utrogestan, pravda, že 3 cykly IVF v rozmezí necelého roku taky nic moc).

@madinina Co jsem to řešila asi půl roku zpátky, tak jsou holky, kterým to funguje - a takové, kterým to prostě nefunguje.

mandlicka25
2. čer 2016

Tak holky, dnes 35 dc a samozrejme test snehobily, uz to nechapu a jsem z toho uplne... Mela jsem strasne velkou nadeji a nic. Ms taky nikde, dnes vysadim utrogestan a uvidime :(.

jakumi
24. říj 2022

Ahoj, mám stejný problém. Jak udržet v mojí holce sperma co nejdýl...? :D Většinou, když to do ní nacákám, tak je pak nasraná, že to z ní teče.

monika123_456
20. bře 2024

Dobrý večer s přítelem se snažíme o mimčo
Už déle spermiky ze mě vytékají snažím se co nejméně chodit na záchod
A i přesto to vytéká
Máte nějaké rady na otěhotnění? Děkuji

Strana
z3