icon

Jak vyhnat sliznici? Fertiprona? Inofolic?

verunkadar
20. dub 2017

Ahoj všichni, moc Vás prosím o radu, dnes jsem přijela domů z CAR, měl by ET, ale kvůli nízké sliznici jsem musela dvě moje miminka nechat zamrazit. Budu ráda za každou Vaši radu, člověk už je docela na dně. 2 celé IVF a nic. Jedla jsem grepy, pila občas červené víno, pila jsem Kontryhel, čaj od Mojžišové. A stejně nic.

no_title
20. dub 2017

vyuzila jsi vsechno, co slo... nejake leky ti na to nedali? myslim, ze se dava Estroferm nebo tak nejak se to jmenuje.

verunkadar
autor
20. dub 2017

Před dvěma měsíci sliznice 8 mm a teď po stimulaci nic. Ano, Estrofem nezabral ani teď. Tak jsem právě četla, že někdo psal o Fertiproně, INOFOLIC.

verunkadar
autor
26. dub 2017

Prosím chci se optat, četla jsem lékárske zprávy za celý rok a když mi dávali Estrofem, nepůsobilo to na mě, ani Lenzetto ani Extrahexal. Na začátku tohoto roku, Leden, únor jsem brala Clostilbegyt a sliznice byla 8,5 mm. Myslíte, že to může působit opačně na me?

isabelafuentes
26. dub 2017

Můj názor - vykašli se na chemii a vezmi to přes to, co je nám nejbližší - příroda. Čisti tělo, medituj, cvič jógu, jdi na kyneziologii. A kromě toho bych velice doporučila Macu - je to drcený kořen peruánské rostliny, dá se koupit od různých výrobců, třeba zde: https://www.lekarna.cz/maca-cps-60-pri-unave-a-...
Macu už v mém okolí vyzkoušely 2 ženy a obě otěhotněly hned první měsíc užívání. Bere se 2x denně 1 tableta a může ho brát i chlap.
Držím moc palce, dobře to dopadne 🙂

verunkadar
autor
26. dub 2017

@isabelafuentes my Macu bereme oba dva už přes rok. Manžel má super spermie. Jim samé přírodní preparáty. Piji čaje.

isabelafuentes
26. dub 2017

@verunkadar To je mi moc lito...
Vim,ze to nekomu muze znit hloupe,ale miminko urcite prijde v pravy cas,ma to svuj duvod,ze se k vam zatim nepripojilo. Budte trpelivi,udelejte mu ve svem zivote i byte misto a kazdy den myslete s laskou na to,ze uz je na ceste za vami,ze uz si vas vybralo a brzy ho budete mit v brisku.

Ono taky vseho moc skodi. Mozna bych zkusila na par mesicu vysadit vsechny preparaty,odjet treba na par dni nekam pryc a uzivat si vsechno,co mate radi.

petradrozdova
28. čer 2017

@verunkadar určitě fertiprona je dobrá

dasa.77
30. srp 2017

@verunkadar Taky jsem občas měla nízkou sliznici. A rozhodně už bych do hormonů nikdy nešla. (z důvodu cyst) Později jsem právě taky zkoušela Macu, kapky Gynex, Kontryhel,Inofolic.
Maca - nic, po nějaké době jsem přestala s užíváním. Gynex- ten mi akorát rozhodil neskutečně cyklus. A přitom právě někomu ho upravil a dokonce se jim zadařilo. Kontryhel - vetší bolesti v podbřišku,občas špinění mimo cyklus. Ale i tak jsem se k němu časem vrátila.Pila jsem ho když jsem si zrovna vzpomněla. 😉 Inofolic jsem brala asi 3-4 měsíce.V prvním cyklu mi cyklus rozhodil,nebo spíše posunul MS. Dala jsem si pár dní pauzu a začala ho brát až 1.DC a pak už v pohodě.
Ale nedokážu Ti takhle říct,zda právě on pomáhá na růst sliznice.