Jak zvýšit šance na holčičku při plánování miminka?
Dobrý den maminky jdu si pro radu.
S přítelem plánujeme miminko... Mám tři syny přála bych si holčičku jdu si k vám pro radu jaké triky by se měli dělat když si přejete holčičku?
Zarucene rady nejsou. Muzes skusit sex par dni pred ovulaci ale nic to nezarucuje. A jestli to bude s tim samym chlapem tak to nejspis bude zase kluk.
Opravdu žádné babské rady neovlivní, jakého pohlaví bude tvé další dítě. Vždy je to o té nejrychlejší spermii a chromozomu, který nese. To, že babské rady opravdu nefungují, ti mohu názorně ukázat i na našich dětech - počaty jsou všechny ze styku při ovulaci a pohlaví jsou různá. Pokud bychom mohli cokoliv predikovat, pak leda to, že pokud by mělo tvé čtvrté dítě stejného otce jako jeho sourozenci, tak je pravděpodobnější, že nejrychlejší bude opět spermie s Y. Doporučuji začít se soustředit na to podstatné a to přání, aby dítko bylo zdravé.
Já teda nemůžu říct, jestli to funguje, ale můj muž je o tom přesvědčen, všude to vydává skoro jako svůj patent, protože mu to vyšlo.. kluka dělat napůl, holku na celýho a chlapi s malým mají smůlu, těm půjdou jen kluci.. no u nás dva pokusy a vyšlo mu to 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Zarucene rady nejsou. Muzes skusit sex par dni pred ovulaci ale nic to nezarucuje. A jestli to bude s tim samym chlapem tak to nejspis bude zase kluk.
@anonym_13ec6e děkuji jak se počítá evakuace nn je to s jiným přítelem

Žádné ověřené rady neexistují, stále je to 50:50. Buď přijmeš dalšího syna nebo se na to vykašleš a zůstaneš u 3 dětí.