Jaké máte příznaky ovulace?
Ahojky - snažilky, těhulky i maminky - jaké na sobě pozorujete příznaky, když má přijít ovulace???
bolí vás například bříško? a jestli jo tak, kde a jak?
myslím, že by tahle informace mohly hodně snažilkám pomoct!!! 😎
bolí vás například bříško? a jestli jo tak, kde a jak?
myslím, že by tahle informace mohly hodně snažilkám pomoct!!! 😎

•
14. dub 2008Och, chybička se vloudila. Ale stejně se to u mě seklo o 4 dny s tou ovulkou. Takhle se to prostě počítat nedá.
0
No já nevím, ta kalkulačka počítá s tím, že ovu by měla být zhruba v půlce cyklu tj, pokud zadám, že mám 28 dní cyklus, tak mi to napíše ovulku 12 a plodné dny 10-14. Ale nepočítá to s individuálními rozdíly. Já si schválně zadala datum minulé MS a cyklus 29dní a hodilo mi to ovulku 14DC a já přitom vím, že mívám ovulku až 19DC. Takže kdybych se tím řídila...no radši ne. 😉
parisse - a jak si mi psala na diskuzi "Úplně začínající ...." - proč teda sedím u PC, když se blíží OVU 🙂 - včera jsem tu s holkama řešila, že přítel byl na motorce a skoro umrznul a usnul 😢 no a dneska pro změnu něco kutí ve studni - a kdo ví, kdy přijde domů - mám já to lehký?! 🙂 nemám 😃 asi si tam pro něj půjdu...
parisse tak to máš štěstí s dcerkou, tak držím palce, aby to bylo i u druhého 🙂 přítel je hlavně hrozně pracovitej, což je strašně fajn a jsem ráda, že nemám doma nějakou kůži línou 🙂 a jak vylezlo sluníčko, tak ho domů prostě nedostanu 🙂 ale mimi chce taky, takže se překecávat nenechá.... 😃
kapu ty kalendáře jsou opravdu k ničemu - jak jsem dneska už psala - já bych se podle toho řídit vůbec nemohla. a OVU testy taky nevím - minulej cyklus jsem je zkoušela a jediný co jsem vykoukala, byla opravdu slabounká čárečka - spíš stín (přítel to neviděl vůbec) - a to jsem podle BT měla den před ovu...
Začni psát odpověď...

Odešli