Jaké máte příznaky ovulace?
Ahojky - snažilky, těhulky i maminky - jaké na sobě pozorujete příznaky, když má přijít ovulace???
bolí vás například bříško? a jestli jo tak, kde a jak?
myslím, že by tahle informace mohly hodně snažilkám pomoct!!! 😎
bolí vás například bříško? a jestli jo tak, kde a jak?
myslím, že by tahle informace mohly hodně snažilkám pomoct!!! 😎

•
16. dub 2008Jen študuj a když nebudeš rozumět, ptej se. Ale podle vynesených teplot to vše zařídí počítač, když vyhodnotí ovulku, tak se graf zbarví (na WK) nebo ji to nakreslí čarou (na FF). Někdy je krásně jasná, ale jindy je to těžko říct a v tom ten počítač pomáhá hodně. Navíc bere v potaz i např. zadaný hlen apod.
0
Mě minulý cyklus myslím WK taky udělal chybu, ale já měla ty teploty blbý, nemůžu se na něj zlobit. Spíš jen, že vím, že ovu mi skáče prostě ze dne na den o tři stupínky ale WK si stál na svým🙂 Ale jinak musím říct, že je mi jak němčina, tak ta barevná grafika mnohem příjemnější...
janculovi: já taky kreslím na papír, teda do tabulek předtištěných a vyhodnocuju sama nebo po okonzultaci. Stalo se, že na FF byla ovulka vyhodnocena jinak než na WK, takže já radši důvěřuju sobě. Navíc mě to víc baví, zakreslovat sama. Jinak já zatím používám normální teploměr, ale od dalšího cyklu asi půjdu do digi.
Začni psát odpověď...

Odešli