icon

Jaké máte příznaky ovulace?

kapunka
10. dub 2008

ahojky - snažilky, těhulky i maminky - jaké na sobě pozorujete příznaky, když má přijít ovulace???

bolí vás například bříško? a jestli jo tak, kde a jak?

myslím, že by tahle informace mohly hodně snažilkám pomoct!!! 😎

tesinka
16. dub 2008

no máš hezký grafík 🙂

bury
16. dub 2008

hezký, ale ovu nejasná - nejlíp se dá stejně hodnotit graf, až na začátku dalšího cyklu... 🙂

tesinka
16. dub 2008

ten druhý vypadá líp 😉

yofresh
16. dub 2008

Ahojky holky, můžu se přidat? V tématu, kam chodim, je teď mrtvo a já si potřebuju povídat 😉

tesinka - vůbec nejsem z tvého grafu chytrá..řekla bych jako bury, že ovulka byla někdy kolem 15/16 DC.Jenže pak ti klesla teplota dolů, tak ti to ovulku nevyznačilo...

bury
16. dub 2008

yofresh ahoooj 🙂 ty grafy jsou někdy věda, no 😢 já ze svýho taky nejserm zrovna chytrá - musím čekat, jak se to bude vyvíjet 🙂

tesinka
16. dub 2008

ahoj yo: z toho si nic nedělej, já taky nevím, co s svým grafem, dnes jsem si dělala ovu test a byl slabě pozitivní, ale jinak nevím.... 😅

bury
16. dub 2008

tesinka třeba byla ovu až ten další skok dolů - uvidíš, třeba se to ještě nějak ukáže. ale jak říkám, spolehlivější mi přijde fertility...

tesinka
16. dub 2008

když já nevím, jak na to...

yofresh
16. dub 2008

bury, tesi - minulý cyklus jsem měla ukázkový graf, i ovulku dle testu na 100pro potvrzenou a.....a nic no..... ☹
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...

Ale nebojte, však se taky všechny dočkáme..a věřím, že to bude brzo 😉 🙂

bury
16. dub 2008

tesinka myslíš na ten fertility? tak koukni na diskuzi GRAFY BT a tam má lauritka hned na privním příspěvku odkaz na stránky merenibt a tam je popsaný jak na to - já to taky dělala podle toho 😀

yofresh
16. dub 2008

tesi - ani se ti nedivím, že máš obavy z fertility, já jsem holt víc na němčinu...

Tady je ale podrobný návod jak na fertility a WK 😉 :
http://merenibt.xf.cz/index2.html

bury
16. dub 2008

jooo a teď mi tchýně donesla jahody se šlehačkou - mňam - hned je ten svět veselejší 😀

tesinka
16. dub 2008

bury: i kdyby ten druhý vrchol byla ovulka, tak mám pech, protože nic nebylo, ale proč to teď leze nahoru???
yo: grafík hezký, ale určitě se dočkáme všechny, máš pravdu 😉

tesinka
16. dub 2008

já chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😀

yofresh
16. dub 2008

bury - tak to máš mooc šikovnou tchýni 😉

bury
16. dub 2008

já jsem teda obojetná - jak AJ, tak NJ. nejdřív se mi víc líbil WK, ale po zkušenosti s oběma jsem zjistila, že fertility je lepší 🙂

tesinka
16. dub 2008

a jak na něj???

bury
16. dub 2008

no a jsou teda moooc dobrý 🙂 tak já holky jdu - jdu najít přítele - opět pracuje někde venku a neví kolik je hodin... - jako že už mám hlad na véču a nechci jíst sama 😀 tak paaaa.

yofresh
16. dub 2008

bury - měřila jsem teď dva měsíce, tenhle měsíc měřit nebudu - nechám tomu teď volnej průběh, měřit budu až zase ten další měsíc(teda jestli ještě další bude 😀 😉 )

bury
16. dub 2008

yo - tak ti přeju, abys už nemusela - ale zase já se těším, že budu mít jednou ten těhotenskej grafík 😀 - jako na památku, tak to nechci prošvihnout 🙂

yofresh
16. dub 2008

tesi - dej si záložku "otevři vše" a pak klikni na "fertilityfriend" a tam máš všechno do podrobna i s obrázky vysvětleno 😉

yofresh
16. dub 2008

bury - díky moc, totéž tobě 🙂 😉 Jak dlouho se snažíte? My cca 8 měsíců a nic ☹

tesinka
16. dub 2008

yo: díky, manža mi založil registraci a jdu zkoumat 😀

yofresh
16. dub 2008

tesi - neni za co 😉

tesinka
16. dub 2008

takže mám vytvořený graf na fertility,ale nejsou z toho moc moudrá 😅

janculovi
16. dub 2008

tak ted sem koukala na ty vaše grafy a nejsem z toho vůbec chytrá 😖 ,chci začít měřit od května,ještě dobírám poslední HA,doktorka mi to sice nějak vysvětlovala a podle ní to vypadalo jako hračka.ale jak to čtu tady a koukám tak jsem z toho fakt jelen,ja na sobě OVU nepoznám vůbec ☹ ,ani bolesti ani ten hlen o kterým se tady psalo,musím to tu pořádně naštudovat,at sem chytrá.

janculovi
16. dub 2008

tesi jak si to udělala,jakou záložku-otevři vše 😲 😲 😲

tesinka
16. dub 2008

janculovi: mě na fertility registroval manže, na wunschkinder ti poradím, a můžu přeposlat stránky, kde najdeš, jak co se měřit 😉

elana
16. dub 2008

Janculovi, na grafech není nic složitého, zvlášť od doby, co je hodnotí sám počítač a Tobě vyznačí černé na bílém kdy byla ovu, kdy máš čekat MS, kdy máš testovat...🙂 jen ty // holt zajistit neumí 😎 mělli by to ještě vychytat 😅

janculovi
16. dub 2008

elana,jo takhle,to vše počítač,to sem si oddechla,ted si pročítam stránky na merenibt a asi až ted sem pochopila jak funguje OVU,jdu dál študovat

Strana