Jaké testy jsou nejspolehlivější pro těhotenství?
Doporučíte spolehlivé testy ? Několikrát během ročního snažení o mimi se mi stalo s výše uvedenými značkami, ze se objevily falešné slabší druhé čárky - v limitu (opravdu patrné, žádní pidi duchové).
Kromě digi Clear blue ?
Děkuji Vám za názory holky
Děkuji holky za tipy, využiji 🙂
@sudylichozrout to už se tu někdo snažil vysvětlit. Přijde mi to, jako když každá odpověď je špatná, byť jen trochu obsahuje jiné informace, než je v otázce. To nemá cenu vysvětlovat 🤦♀️
@aselluska ahoj, to není o tom, jestli je nějaká odpověď špatná, ale přeci já se neptala nikoho na to, jestli jsem těhotná nebo jak funguje test, oboje vím moc dobre, sama jsem zdravotník a chemii mám v maličku, nepotřebuji komentáře, v kterých cítím akorát poucovani, nadrazovani a nevyžádané rady ..kdyby to bylo napsáno mile aspoň 🙄 ..několikrát jsem zde psala, ze asi tezko to bude biochemko, když 2 stejné testy stejne značky mamatest vyjdou každý jinak ..poté CB neg, Benu neg…to je divné biochemko ne ? Takto se přeci neprojevuje, jak už jsem zde psala, projevuje se konstantní nesilici nebo mírně sílící čárkou, která postupně mizí..asi tezko zmizí za par minut než udělám další test ..nad to, každé biochemko je jiné s jinými hodnotami a to, ze to tady někdo zkoumá dle carek a hodnotí je opravdu velice laické a orientační. Čili ne, nepotebuji řešit nějaké biochemka ..to vůbec nebylo předmětem dotazu ..ja se jen ptala děvčat, která používají jiné testy než mama, aby mi řekly které a jak jsou spokojené ..to je cele ..Opravdu nerozumím tomu, proč má někdo potrebu někomu něco cpát, já se zde přeci nebudu dohadovat a obhajovat své mínění a tělo ..Dle meho úsudku to těhotenství nebylo ani náhodou a ostatních názor mě v tomto nezajímá a ani to není merito této diskuze 🤷🏼♀️

Za mne tedy GS mamatest ten obyč papírkový a Clear Blue digitální (ten jsem vždy udělala až po GS pozitivním) nejlepší jak předloni v těhotenství, tak i loni. Nikdy se mi nestalo, že by mi GS udělalo falešného ducha/čárku. A jinak to chce testovat jen z ranní moči, pozdější či dokonce večerní je zředěné a nic ti nemusí ukázat. Jinak jsem zkoušela Dr.Maxe, ale ten má málo barviva a už na GS jsem měla krásného ducha a u Dr.Maxe jsem musela fakt lovit.