Je možné, že těhotenské testy byly falešně pozitivní?
Ma někdo zkušenosti s tim, ze tt vyšel 3x pozitivní z ranní moči, ale i z odpoledni . 3 různé druhy testu a clear Blue ukázal negativní výsledek? Jaka je pravděpodobnost, ze jsou testy falešné?
Ms jsem nemela od porodu, na poslední prevenci roční mi rekla doktorka, ze se mi to dole chysta. A misto toho tohle.
@anonym_autor
@anonym_autor Falešné nejsou, ale může být biochemko
@anonym_autor Falešné nejsou, ale může být biochemko
@anonym_a896fb falešné testy jsem měla dva měsíce zpět, dva vyšly pozitivní a dva negativní. Ale tady ta Čárka sílí a je tam rano odpoledne i večer . První nejslabší ( duch ) se objevila teprve v pátek rano
@anonym_a896fb falešné testy jsem měla dva měsíce zpět, dva vyšly pozitivní a dva negativní. Ale tady ta Čárka sílí a je tam rano odpoledne i večer . První nejslabší ( duch ) se objevila teprve v pátek rano
@anonym_autor A jak můžeš vědět že to dva měsíce zpátky nebyl potrat? Tak pokud čárka sílí tak těhotná asi jsi
@anonym_autor A jak můžeš vědět že to dva měsíce zpátky nebyl potrat? Tak pokud čárka sílí tak těhotná asi jsi
@anonym_a896fb protoze jsem byla i u doktorky i na krev a rekla mi, ze to byly zrejme falešné testy.
@anonym_a896fb protoze jsem byla i u doktorky i na krev a rekla mi, ze to byly zrejme falešné testy.
@anonym_autor A na krev jsi byla ještě s duchy?
@anonym_autor A na krev jsi byla ještě s duchy?
@anonym_a896fb ano
@anonym_autor
@anonym_autor testy jsou negativní
@anonym_autor testy jsou negativní
@anonym_297e8e vas odhad byl spatny