Jde o anovulační cyklus?
Ahoj, můžete mi prosím poradit s mým grafem? Tento cyklus poprvé měřim bt vždy v rozmezí 7:30-8:30 ráno, než vylezu z postele. Ovulační testy jsem dělala, celý týden, pěkně sílily až do pátku kdy byl test už skoro pozitivní, ale v sobotu už zase slabý duch a dále už bílo. Nechápu z toho grafu, nevím, jestli ovulace teprve bude, nebo byla opravdu ta grafem vyznačená, nebo už je jasné, že cyklus je anovulační...? Ten 15dc jsem bohužel měřila až 9:30, takže je to nepřesné. Moc děkuji za každý názor a radu.

predevsim bych merila ve stejnou dobu. ve stejnou dobu, ne v rozpeti hodiny. zrovna 15 DC je pak dost dulezita, to muze byt jen vykyv kvuli casu. pravidlo je, ze ovulace probehla v posledni den nizkych teplot. mela bys namerit 3 vysoke teploty po sesti predovulacnich. taky mohla byt ovulace 19 DC a jsou potreba dalsi vysoke teploty. me hlen taky nikdy nejak nesel vypozorovat, ani ovulacni testy mi nikdy nic neukazaly. merila bych ve stejny cas a neco jde vyhodnocovat tak po trech spravne namerenych cyklech.
@gbp děkuji, příště se budu snažit.... Měřim hlavně podle toho, jak mě vzbudí syn, ale příští měsíc to tedy vyřeším budíkem
neni zac. na mereni nedam dopustit 👍 doporucuju nastudovat tady http://merenibt.xf.cz/tehotenstvi.html
budik urcite bude fajn, da se i zmerit a spat dal 😉
@gbp děkuji🙂
Dle testu i teploty mas uz po ovulaci. Videla bych ji na 18-19 dc. Nevim jaky cas si merila. Ale lepsi merit ve stejnou dobu, muzes si natahnout budik,zmerit a spat dal. Treba na sestou at to mas pravidelny. Ale treba to vychytas a zjistis ze mas stejnou bt v sest,v sedum i v osum. Každopádně dnes uz je po ovulaci.
@klpoiu většinou je to fakt v těch 8 +-.... Takze si myslíš, že fakt už byla a není anovulační? Máme "pojištěno" i 14dc i 19...ale měla jsem strach z toho, že vůbec ještě nebyla..... Příští měsíc to s tím časem budu dodržovat, fakt.... Teda pokud se nezadari, v což doufam
Ovu byla. Kdyby ne,tak ty teploty se drzi tak nejak na stejno.
@klpoiu mě právě přijde, že se na stejní drží ne?... Ja uz jsem uplne hotova z toho..... Mam začít brát utrogestan po ovulaci, takže 100% proběhla a můžu začít brát?
Teplotu mas v pořádku. On ten rozdil bejva +- pul stupne ale muze byt klidne i 0,2. U anovulacniho nedochází k tomu vyraznemu poklesu pred ovul a i a vzestupu po ovulaci. Drzi se od ms priblizne stejne. Po ovulaci uz mas i dle testu a bolesti. Tak klidne uz nasad.
@klpoiu děkuji
@klpoiu dneska takhle, takže moc děkuji a dnes tedy začnu brát utrogestan 🙂
Perfekt teplota. 👍 Drzim palce at tak zustane.
@klpoiu děkuji, taky doufám

Jo a co se hlenu týká, prijde mi že žádný nemám.. Včera byl tažný bilek jen ráno a jen malinko, jinak ani ťuk a pátek, sobota, neděle ms bolesti...