icon

Je devět dní před menstruací ideální na těhotenský test?

monyscerna
13. únor 2023

Mám 9 dní do MS je ještě brzo nato aby tt něco ukázal? Nebo stalo se někomu, kdo měl pozitivní test ještě před MS? 🤗
Je tu někdo, kdo taky čeká na termín MS a bude testovat? ☘️🙏👻

Strana
z2
monyscerna
autor
15. únor 2023

@marketa1218 děkuji uvidím no mám ještě týden čekání před sebou 😀🙏☘️

petulam22
19. únor 2023

Ahoj holky. Tak jak jste na tom? U me zase bohuzel nic 😞 dnes 2DC. Achjoo. Furt premyslim, ktere vitaminy jeste brat aby to pomohlo.

lidija1234
19. únor 2023

@petulam22 já to mám dostat tenhle týden ale nevím kdy přesně...tak furt přemýšlím jestli zkusit test nebo čekat 🙈🤷

monyscerna
autor
20. únor 2023

@petulam22 no já to dostala o 4 dny dřív 😀🤷‍♀️ takže zase nic 😒 tak snad příští měsíc 🙏☘️

marketa1218
20. únor 2023

@petulam22 Já jsem dneska 1 DC, zase nic. A je mi teda z toho dneska dost smutno.😪

petulam22
20. únor 2023

Tak to me mrzi holky 🥺 achjo. Muzem se podporovat dal jestli chcete ☺️ ja si dnes objednala cajiky od Mojzisove a gel conceive nebo jak se to pise 😁 pri prvnim tehu nam to pomohlo. Brala jsem to i loni na podzim a podarilo se s tim opet otehotnet ale pak to odeslo. 😟 Dalsi mesice kdy uz jsem to nebrala tak se vubec nezadarilo. Tak je mozne ze to fakt pomaha. Uvidime. Risknu to znovu. Berete nejake vitaminy? Ja piju kontryhelovy caj, listovku a zinek. Ted jsem jeste vzala manzelovi kotvicnik s vit laminem E. A jinak uz fakt nevim jak jeste pomoct 🤷

marketa1218
20. únor 2023

@petulam22 Já už také nevím co bych zkusila 😔. Beru Inofolic, piju také nějaký čaj na podboru, není český, ale mám na doporučení, že se pak hned zadarilo, ale u mě ne😕. A teď k tomu asi zkusím ještě jeřáb ptačí. Manžel pije Folandrol, to k první dceři pomohlo. Teď zkusí ještě Macu a Kotvicnik Už nevím no . . Psychika je hrozná potvora.

petulam22
20. únor 2023

@marketa1218 jak rikas, psychika je nejhorsi. 😟 Rikam si ze i muj vek v tom hraje roli. Je mi 35. 🙈 Ale hlavu vzhuru. Tesim se na vitaminy a gel a treba se stesti usmeje 😄 jsem rada ze to muzu i s nekym tady resit. Kolem me jsou lidi furt tehotni nebo uz porodili.... A ja furt nic 😏

budma
20. únor 2023

Ahoj holky,před pár dny jsem založila skupinku snažilky 2023 nechcete se přidat k nám? Už tam pár snazilek máme . Můžeme se navzájem povzbuzovat a sdílet své pocity. Radit si navzájem a radovat se z úspěchu ostatních. Budu ráda když zavítáte mezi nás 😇🩶

marketa1218
21. únor 2023

@petulam22 mně je také 35 a plán byl, že do 35 bude druhé dítě na světě. Nedávno jsem měla narozeniny a ani jsem neměla chuť slavit 🙈. Jsem ve skupině Podpora ve snažení, už tam jsou některé holky těhotné, ale je to tam fajn. Tak se přidej k nám.

monyscerna
autor
21. únor 2023

@petulam22 já beru akorát jen vitamíny na podporu gs mamavit a ještě Teda Maccu 🤗 Nevím já věřím tomu že už brzo se zadari ☘️🙏 Hlavně psychika dělá hodně.. Zkuste nato moc nemyslet a dejte tomu volný průběh a věřit tomu že se zadari ☘️🙏☀️

petulam22
21. únor 2023

@monyscerna ja se snazim na to nemyslet, ale porad to v podvedomi strasi bych rekla. Uz jen to kdyz hlidame ovulaci atd. Tak na to proste myslis. Ja uz to resim s doktorkou, tak uvidime. Zatim jsme hlidali jestli vubec probiha ovulace jak ma. Ted budem delat hormonalni profil a manzel spermiogram. Ale az od brezna. Ted je dr do konce mesice na stazi. Jsem zvedava. U prvniho poceri nebyl problem tak tvrdi, ze kdyz uz to jednou slo tak to pujde znovu 😁

Strana
z2