Je devět dní před menstruací ideální na těhotenský test?
Mám 9 dní do MS je ještě brzo nato aby tt něco ukázal? Nebo stalo se někomu, kdo měl pozitivní test ještě před MS? 🤗
Je tu někdo, kdo taky čeká na termín MS a bude testovat? ☘️🙏👻
@monyscerna ano je jeste brzo. To jsou zbytecne testy. Ja taky ted cekam. 🙏 Za 3 dny mam mit MS a uz me svrbi ruka na testovani 😂
@monyscerna testovala jsem 3 dny před ms, takže u tebe je strašně brzy
@monyscerna taky cekam ale já si počkám ještě minimálně 14 dní 🤭
Ja ocekavala ms 4.12 a testovala jsem 28.11 a uz byl pozitivni…. Ale treba s dcerou jsem mela jeste 3 dny po zpozdeni negativni a ukazal se az 5. Den zpozdeni
@lencaa11 tak možná zkusím v pátek 😀
@petulam22 3 dny před MS to by možná už ukázalo 👻 kdy máš v plánu testovat? 😀
@jjasmina tak počkám asi až budu mít 2 dny před to by mohlo už něco ukázat snad 😀👻🙏
Já měla už slabou čárku 5 dni před ms, za další 2 dny už byla vidět pěkně.
@monyscerna to je brzo, já jsem se testovala týden po jestli jsem těhotná a po týdnu se mi test ukázal pozitivní. 🙂
@monyscerna mozna to rano zkusim 😆 jeste uvidim. Uz jsem mela nejake biochemka tak se bojim zklamani.
Já také čekám, MS by měla přijít asi za 6 dní, nemám to teď pravidelné úplně na den. Bolí mě dost prsa, ale také už jsem měla biochemické, kdy to teda nedopadlo po 10 dnech spozdeni, tak se trochu bojím zklamání. Testovat si myslím, že brzy začnu. Nedá mi to🙈
@petulam22 já právě taky🥺 takže tě chápu 🙂 tak dej pak vědět ☘️🙏 já si ještě týden počkám 😀
@marketa1218 tak držím palečky 🙏☘️ dej vědět jak jsi dopadla 😊😊
@marketa1218 me taky trochu boli prsa, ale ceho jsem si vsimla, a to jsem mela i u prvniho tehu, ze se mi zviditelnily zily na dlanich. Pak to teda bylo vic i na jinych mistech tela. Az se mi to nelibilo 😂 tak jsem zvedava jak to dopadne. Normalne tak videt nejsou. Taky jste to tak nektera mela? 😄
@monyscerna dobre dam 😄
@monyscerna Děkuji, dám. Také hodně štěstí 🍀
@petulam22 Joo, mám ty žíly vidět víc na prsou. Občas mě táhne trošku podbrisek a je to teď trošku celkově jiné než před MS. Říkám si, že si to snad nemůžu vsugerovavat 🙈, ale snažíme se už rok o druhé dítě a to biochemické bylo hrozné zklamání . Tak si držme palce 🍀
@marketa1218 my se snazime uz trictvrte roku. Z toho 2 biochemka. Prvni dcerka byla do pul roku. Tak uvidime. Drzim pesticky at to dobre dopadne ☺️ hlavne se nesmime stresovat 👍
@petulam22 Tak už mi to nedalo, zhruba pět dní do MS a na testu nic. Nechci být ještě úplně zklamaná, říkám si, že dokud nepřijde MS šance je stále. Snad se mi povede teď aspoň dva dny netestovat, ale testy nějaké mám doma 🙈
@marketa1218 bud v klidu, jeste mas cas. Ja jsem 2 dny do MS a taky jsem dnes testovala a nic. Bilo. Tak uz moc nedoufam 😏
@marketa1218 neztracej naději, ještě máš čas 🙂 dokud nepřijde MS šance je vždycky 🙏 držím palečky ☘️
@monyscerna ja vim 😄 ted jsem se sla jeste z posledni nadeje podivat na uz suchy test z rana a je na nem neco malilinko videt. Ale v limitu nic. Tak kdovi 🤷 jde to tezko vyfotit. Ocima jde videt lip.
@petulam22 Já tam malinko něco vidím 🙏. Taky se vždycky vracím a valím oči kolikrát div mi nevypadnou 😄
@petulam22 já tam taky vidím malinko slabou čárku 🙏☘️
Tak uvidime zitra. Jestli se to trosku zlepsi. Akorad mam jine testy. Tak to porovnani bude jine.
@petulam22 Tak jak dneska test? Já jsem dneska taková bez nálady,nějak mám pocit, že to zase nevyšlo. Mám teda asi 4 dny ještě čas, ale dneska nálada na bodu mrazu 🙄
@marketa1218 já ještě 6 do MS 😒 Já jsem ok, akorát jsem hrozně unavená, dokonce jsem přes den i usla 😀 což se mě normálně nestává 🤷♀️
@monyscerna Tak se to třeba povedlo 🙂. Držím palce, já už tomu nějak zase nevěřím..
@marketa1218 ahoj. Ja mela dnes jiny test a byla na nem slabucka carecka. Ale jako fakt slabucka. Jeste kdyz byl mokry. Ted uz videt skoro nejde. Takze si myslim taky ze z toho nic zase nebude. Uvidime. Dnes me trochu i bolel podbrisek. Tak to beztak zitra dostanu 😞 a taky mam dnes naladu pod psa...

@monyscerna ještě bych počkala tak 4-5 dní do Ms