Je dobré brát vitamíny při plánování těhotenství?
Ahojky, zajímalo by mě, jestli je dobré brát něco už při plánování rodiny a jestli jo, tak co 😉?
😲 TAK OTEHOTNELA NIEKTORA ZVAS VDAKA KYSELINE LISTOVEJ? 😒
Kyselina listova nema s otehotnenim nic spolocne. Ale urcite ti neuskodi ked ju budes brat, mne napriklad pomohla k peknej pleti, vlasom a nechtom 🙂
ahoj holky, já jsem chvíli brala listovku a teď jím "mladý ječmen" je to i jako detoxikace před těhotenstvím. Více najdete na netu. Prodávají ho v prášku, který se rozmíchá ve vodě, ale tohle bych ráno na lačno nedala 😝 je to jako by člověk pil trávu se senem 😀 lepší je mladý ječmen v tabletách, to se dá ráno spolknout 🙂
ahoj holky ja beriem Prenatal DHA, obsajuje uz aj kyselinu listovu, a inak si davam na rano pomarancovy dzus, jem vela spenatu, avokada a brokolicu - to vsetko ma obsahovat kyselinu listovu v prirodzenej forme..

pridám aj ja moju skúsenosť, ja sa snažím otehotnieť, beriem kyselinu listovú a železo, ale obidve mám na predpis od hematologičky, ak máte dobré vysledky a pestrú stravu tak to určite nie je potrebné. ja mám nedostatok dlhodobo, tak preto to beriem, odporúčala mi to doktorka aby som mala dostatok všetkého ked otehotniem.