Je ještě brzo na testování?
Ahoj všem, prosím o váš názor 🙂
Mám dlouhé nepravidelné cykly, někdy 28nebo 30 dnů, jindy zas 36-40... Ovulaci většinou poznám podle bolesti a hlenu, tentokrát jsem ji měla dokonce "pojištěnou" ovu testy - pozitivní byly 4.-5.9. - to byl 17DC. Nechráněný styk proběhl 3.9. Od cca 7dpo mě bolí prsa (při PMS mě nikdy nebolí), táhne mě podbřišek a bolí v kříži. Dnes jsem 29DC a asi 12dpo, test zatím negativní, na jednom jsem viděla sotva znatelného ducha, ale možná si to jen vsugerovávám. Myslíte, že při mé délce a nepravidelnosti cyklu je na testování ještě brzo? Kdy je tak po ovulaci nejlepší testovat? Jestli je teda vůbec nějaká šance že by z toho něco bylo 🙂
Ja mela cykly dlouhe 30-32 dnu a uz 10dpo jsem mela na tt pekne dusiky 😉
@dareenn u takhle nepravidelném cyklu teda fakt nevím. asi nic jinýho než hlídat sebe a pokud se onen měsíc nedostaví ms tak testovat. já to měla pravidelný vždy 28dní a dva dny po vynechání ms jsem měla krásně viditelnou druhou čárku na tehu testu. takže ti fakt neporadím. prostě to hlídat
@dareenn ahojky, také jsem měla nepravidelnou menstruaci a někdy hoooodně dlouhé cykly, ne jednou jsem byla na vyvolávací injekci..... nicméně když jsme se snažili a já si hlídala ovulaci takže přesně vím kdy byla tak tohle byl můj test 13 DPO ☺️ obávám se, že u tebe by se už taky něco mělo ukázat, ale samozřejmě jistojistě to říct nemůžu, zkrátka nezbývá než ještě čekat
@dareenn pockej na zpozdeni menstruace. U zdrave zeny je faze od ovulace do menstruace 10-16 dnu. 17DPO testuj, pokud se nerozkrvacis.
@denca033 ano to je pravda, vím o tom své ...ono dokud se nesnažíš o mimi tak to moc neřešíš jenomže když se začneš snažit, pak třeba přijde "zpoždění" a ty už začínáš mít naději a opět přijde studená sprcha tak to na psychickém pohodlí moc nepřidá ...za ten rok a půl, co jsme se snažili jsem to takhle měla několikrát 🙄
@hanulkaha také jsem měla ducha 10 dní po styku
Já bych prostě z vesela souložila dál a test udělala třeba za dva týdny. Bud MS přijde nebo ne. Těhotenství stejně neurychlíš, tak je jedno, jestli to zjistíš později.

@dareenn tak nejlepší je testovat až po vynechání ms