icon

Je kalkulačka na bazální teplotu spolehlivá pro ovulaci?

zuzliseek
5. říj 2021

Zdravím, začala jsem si měřit bazální teplotu, zkušenosti nemám,tak bych měla doraz na někoho kdo zkušenosti má.
Měřím v pochvě, jsem po dvou biochemkách po sobě, první cyklus 42 dní, druhý 34 dní, dnes jsem 16DC, vím že ještě může být brzy na ovulaci, počítám že by mohla dorazit až tak v neděli 🤷‍♀️ ale tato kalkulačka výpočetla, že už byla 14DC, je to možné? (15DC jsem teploměr nechala o chvilku déle tak si myslím, že teplota nebyla 36,67 ale o tak okolo 36,60)
Určitě dodám třeba za par dni další naměřené hodnoty.
Máte někdo zkušenost s touto kalkulačkou?
https://m.womenzone.cz
Moc děkuji za odpověď

Je kalkulačka na bazální teplotu spolehlivá pro ovulaci?
Strana
z3
zuzliseek
autor
21. říj 2021

@andycr moc děkuji ❤
Pobolívá mě podbřišek cítím se jinak jak v předchozích dvou biochemek, věřím že to vyjde 🙏❤

zuzliseek
autor
22. říj 2021

@andycr
@vendelinka08
Tak ten horní je dnešní, pěkně sílí 🙏❤ asi se dneska dostanu pro jinou značku tak bych pak zkusila na porovnání jaky je to pak rozdíl

vendelinka08
22. říj 2021

@zuzliseek super, ja právě tady ty tenký nemám ráda, kupovala jsem vždy v DM intimed, nebo tak nějak, dva kusy i s kalíškem, za 50Kč, ty .i ukazovaly vzdy nejlépe

zuzliseek
autor
22. říj 2021
zuzliseek
autor
22. říj 2021

@vendelinka08 mám mama test a to jsou dálnice ❤❤❤❤🍀🙏

vendelinka08
22. říj 2021

@zuzliseek tak to je bomba, mám velkou radost, tak at se daří a ne vše v pořádku.

andycr
22. říj 2021

@zuzliseek krásný. Gratuluji 🍀 taky jsem měla takový test 13 DPO a teď jsem v 8tt ☺️

zuzliseek
autor
22. říj 2021

@vendelinka08
@andycr
Moc vám děkuji 🙏❤❤ moje duhové miminečko jsem tak šťastná, přeji vám hodně štěstí děkuji za velkou pomoc a oporu

zuzliseek
autor
24. říj 2021

@andycr
@vendelinka08
Tak mě málem zase dneska trefilo, zkoušela jsem první tyčinkovy od slunička a pak mama test a je tam mega rozdíl tak záleží kolik mají barviva, je to stejná citlivost, a clear blue je menší citlivost

andycr
24. říj 2021

@zuzliseek já už bych netestovala. Máš to krásný. Držím palce 🍀 a můžeš se objednat k doktorovi ☺️👍

zuzliseek
autor
24. říj 2021

@andycr už testy nemám chtěla jsem si udělat hezkou fotečku 😊 jen jsem byla zase ráno zaskočená právě 😔🥴

vendelinka08
24. říj 2021

@zuzliseek uz bych netestovala, máš krásné čárky, a každý test je fakt jiný... však si vzpomeň na ty prvni dva, na jednom krasna6 slabá carka a na druhém skori nic ..pak jsi ve stresu, ted uz to nech plynout

zuzliseek
autor
2. lis 2021

@vendelinka08
@andycr
Tak dnes první kontrola Dle MS 6+1, dle UZ 5+6
( bude mladší jak byla ovulka o pár dní dele) a srdíčko ještě nebušilo tak jsem trochu nervózní, ale jinak je tam 🙏❤
Kontrola až 18.11

andycr
2. lis 2021

@zuzliseek paráda. Je ještě brzy, taky jsem to tak měla se synem, skoro přesně na den jako ty, za 14 dní už bude srdíčko vidět ❤️🍀

zuzliseek
autor
2. lis 2021

@andycr už teď se hrozně těším ❤🙏 jen to bude teď nekonečné čekání.

vendelinka08
2. lis 2021

@zuzliseek to bude dobré... držím moc palce...atbje celé těhotenství a porod v pořádku...

zuzliseek
autor
4. lis 2021

@vendelinka08 děkuji dám pak vědět 😊

zuzliseek
autor
1. srp 2022

@vendelinka08
@andycr
Ahojda, po hodně náročném těhotenství se mi 11.6 narodil duhový syn 🙏🌈 opatruje mi ho dcerunka z nebíčka, která mi toho malého božánka poslala 💙🙏🌈

andycr
1. srp 2022

@zuzliseek gratuluji 🍀❤️ Nám se narodila 14.5. duhová holčička Verunka. Na svět chtěla skoro o 3 týdny dřív.

zuzliseek
autor
9. srp 2022

@andycr kočina ❤️ gratuluji ❤️ taky se malý též skoro o 3 týdny dříve (37+4)😊🙏 už se nemohli dočkat až budou s námi 😍

andycr
9. srp 2022

@zuzliseek Verunka se také narodila 37+4 😍

Strana
z3