Je lepší měřit ovulaci vícekrát za den
Milé ženy, častokrát jsem tu hledala info ohledně ovu testů a překvapilo mě, kolik z Vás má problém se spolehlivostí, chtěla bych Vás proto seznámit se svým případem. Před 40 dny jsem začala špinit a následně krvácet po biochemickém těhotenství, brala jsem to jako 1DC a čekala na 15 den na ovulaci, neměřila jsem testy, protože jsem jí do té doby měla přesnou, 30DC jsem si udělala těhotenský test - bílo a tak den za dnem až do 37DC, kdy jsem vzala ovulační a jen tak zkusila a čárka nebyla vůbec slabá, bylo to večer, ráno jsem měřila znovu cca v 6h první moč- čárka silnější než kontrolní, v poledne ještě silnější, opravdu maximum, ale večer slabá. co tím chci říct? Pokud se testujete v nejdůležitější dny jen jednou denně po 24h klidně můžete prošvihnout ten okamžik, máte pocit, že ovulace neproběhla, ale ona si to vesele odpracovala jak má....Zatím tedy čekám na výsledky této analýzy ale příště už určitě budu měřit vícekrát za den....děkuji za pozornost 🙂 😉
Tak ja minuly mesic zkousela v plodne dny co 2hodiny, zhruba od 8do 15, a ano, rano nic, v poledne pozitivni a odpoledne opet nic, ovsem testovala jsem jinak cely cyklus a 3dny pred menzes opet pozitivni a vecer negativni, no takze za me jsou ovu testy nespolehlive, ale kazdy ma na to svuj nazor. Radeji uz ovsem netestuju, testovala jsem 2mesice a stejny scenar, pozitivni uprostred cyklu a pak 3dny pred menses.
Kdyz ono u ovu testu si spousta zen mysli,ze ho ma pozitivni a pritom neni. Ja mela carku na ovulacnim testu cely mesic ale jen jeden den byla testovaci carka silnejsi nez kontrolni a ten byl pozitivni. ;) nekdy se spatne urcuje zda je carka MINIMALNE stejne silna jako kontrolni a pak dochazi k chybe
@pellullinka ano, ja mela takto pozitivni ovu testy, takze proto jsem se na to vykaslala, druhou carku slabsi mam jinak cely cyklus 😉
Ahoj holky,rada bych se pridala do diskuze...vcera jsem si delala v 20hod(driv to neslo,byla jsem v praci) ovul.test a mela jsem druhou carku krasne tmavsi nez kontrolni.vyzkousela jsem to potom jeste dneska ve 14 hod a druha carka byla o neco slabsi nez kontrolni.a jeste jsem to pak zkusila v 20hod a byla zase o dost tmavsi nez kontrol.tak vubec nevim jak to mam chapat...cyklus mam 33dnu a neska to je 17DC tak mam to chapat tak,ze ovulace probiha prave ted?

@laky88 ovulačním testům nevěřim,ale spousty holek díky nim otěhotněly.. ale me to tedy nepomohlo samozřejmne muže byt jiný problém ❤