Je možné cítit nidaci už týden po ovulaci?
Ahoj. Jak již napovídá nadpis, zajímalo by mě, zda je možné cítit nidaci takhle brzy. Už druhý den cítím tlak v celém podbřišku s takovým jakoby dloubáním spíš vlevo, jakoby blíž k levému vaječníku. MS bych měla dostat za cca 3-5 dní. Vím že je nejlepší počkat na termín ms a kdyžtak pak zkusit TT, ale na PMS jsem nikdy netrpěla, možná tak max den dva před příchodem MS, tak by mě zajímalo, jestli může jít o tu nidaci nebo něco jiného? Ten tlak je někdy opravdu hodně nepříjemný a vzhledem ke své práci bych něco nerada podcenila. Děkuji za každou slušnou odpověď
Rekla bych ne uz, ale spis az tyden po ovulaci.... Nidace probiha cca 6-7 den po ovulaci. Zalezi jak dlouho vajicko putuje, ale vetsinou putuje tech 5-6 dni a 7 se uhnizduje. A mozne je "vse" 🙂 u male jsem nepoznala vbc nic az do ms, ktere neprisla a u maleho jsem to poznala, bolelo me v podbrisku na jedne strane a dokonce jsem mela i nidacni krvaceni a test pozitivni uz par dni pred ms.
@inssomnia
@kkk612 Diky holky. Ja mam momentalne do ms 2-3 dny (mam LF jen 10-11 dni), ten tlak zacal predevcirem. V noci na dnesek jsem byla na nocni, pracuji jako pecovatelka v domove pro seniory a rano okolo pul pate me dost osklive pichlo v podbrisku a nasledovala dost neprijemna krec, ktera za chvilku odeznela.. Ale to mohlo byt namahou a nebo mozna i streva, byla jsem pam asi o pul hodiny pozdeji na velke.. Ale ten tlak v podbrisku citim stale.. Takze nezbyva nez pockat, jestli to je PMS nebo ms nedorazi..
Ahoj, já jsem na sobě nidaci poznala tak, že jsem 8 a 9dpo lehounce spinila. A ten 9ty den už mi vyšla i slabounka čárka na testu 🙂 jinak protože mám dlouhou luteální fázi (16dnu) vyšel mi pozitivní test už 7 dní před předpokládanou ms. Od té doby jsem pak cítila tlaky v podbřišku a pro mě netypicky i v krizi. Teď začínám 12tt a miminko odpovídá přesně menstruaci.
Ve škole nás to učili tak, že nidace probíhá do tří dnů nebo nějak tak pokud si dobře pamatuji, čili asi je to možné 🙂
Já to tedy takto cítila...byl to i takový nepříjemný, mírně pobolivajici pocit v podbřiškua byla jsem těhotná 🙂. Přeji hodně štěstí
@zrzeckas
@radullah
@erikamaj
@pavlatkos Holky, moc vam dekuji za reakce 🙂 ja mam LF kratkou, jen 10-11 dni a ms by mi mela prijit za 2-3 dny, tak uvidim jestli prijde nebo ne 🙂 Tlak v podbrisku temer presel, tak je mozne, ze to bylo i neco jineho. Nezbyva ted cekat 🙂 Ja bych to asi neresila, ale takovyhle tlak v podbrisku pred ms neznam, na PMS netrpim, ale jak jsem uz psala, vse je jednou poprve 🙂
Ja to zazila. Pokazde me v dobe nidace v noci probudilo bolestive dloubnuti v podbrisku.👍
Ja poznala na 100% ruzovym zaspinenim necely tyden po ovulaci
@isabelafuentes je pravda, ze me dneska okolo pul pate rano (byla jsem na nocni) hnusne pichlo v podbrisku a nasledne na to jsem mela mensi kratkou, lec dost neprijemnou krec v podbrisku, ale nevim zda to nemohlo byt namahou ci jen jestli se takhle blbe neozvali streva, byla jsem pak asi o cca pul hodinky pozdeji na velke.. :-/
@paladinka ja prave zadne spineni nezaznamenala...

Já jsem měla jasno nejpozději v den, kdy měla přijít menstruace, bylo mi hrozně divně. Celé první čtyři měsíce jsem se cítila jako v hodně vydýchaném autobuse a nemohla mít nikdy dost kyslíku. Takže asi jde.
Test pár dní po termínu MS byl pořád negativní.