Je možné mít silnou čárku po Ovitrelle?
Dobrý den nevím zda ještě tohle Funguje,ale potřebovala bych poradit 🙂 4.4.2024. jsem si doma Pichla Injekci Ovitrelle 5.4.Jsem se měli snažit, ovulace podle Dr.Probehla 5.4. zkusila jsem si test ale Zajímalo by mě Jeslí je možné mít Silnou čárku Na testu ?Jednou jsem už inekci měla a po 6 dnech slabý duch, A dneska Odpoledne Tohle děkuji za každou Zprávu ❤️

@nella2000 ahoj, tak dnes mi volal dr. z CAR a povedal, že spermie sú veľmi pomalé. Nejakých 14% čiže vraj mame len 2 možnosti. Buď partner bude na liečbe a brat nejaké vitamíny a podobne alebo IUI. Vo štvrtok budúci týždeň tam idem na sono či náhodou nebude ovu aj bez liekov a zároveň to bude konzultácia aj s partnerom že čo ďalej. A vy ako?
@nella2000 och to ma mrzí. Verím, že všetko je tak ako ma byť. 🍀 vieš čo ja som bola na sone a na tej konzultácii. Vzali mi rovno aj krv lebo našli dominantný folikul čo ma prekvapilo lebo som bola bez liekov. Kázal nám v sobotu pichnúť gonasi a v nedeľu styk. Čo aj tak bolo. Snažili sme sa len 1x v nedeľu a odvtedy nič lebo partner ma bolesti a nemôže 😔 tak uvidíme či to vôbec stačilo… tak už len znova čakám

@adka998 určitě dám ❤️