icon

Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?

neznamaa
12. čer 2025

Dobrý den, po dlouhodobých komplikacích se s manželem snažíme o dítě, cca 2 roky. Tento měsíc jsme se mohli nejspíš trefit do ovulace, dokonce jsem měla takový táhlý hlen s příměsí- opravdu jen malinko krve, spíš to bylo zašpinění.
Den před tím a po tomto hlenu (10 a 12 den cyklu) byl sex.
Asi 7 dní po ovulaci jsem měla bílý krémovitý hlen, který moc nemývám, spíš vůbec.
Navíc jsem začala pociťovat svědění, ale pouze z venku. Objednala jsem se tedy k lékaři a on mi dal mast a léky, léky jsem zatím nevzala, jelikož jsem se bála, abych třeba něco neuspěchala. Zkrz nižší sliznici mi také dal 1-0-1 estrofem a 1-0-1 gynprodyl, ať trochu rozhýbeme vaječníky před ms, aby ms byla silnější, mívám ji asi 2 dny, jeden den normální a druhý den špinění.
No a já to nevydržela a dneska mám 6 dní do plánované ms a cítím se prostě jinak, tak jsem se i kvůli lékům, které by se rozhodně neměli brát v těhu otestovala.
Vyšlo toto, myslíte, že je ti ryska nebo duch, na fotce je opravdu špatně vidět a furt si říkám, že skoro týden do ms je hodně. Manzel mi tvrdí, že něco vidí. V nádobce jsem test neměla dlouho, takže by neměl být znehodnocený. Testy jsou dva, ne jeden, použila jsem oba dva v krabičce. Nevím zda počkat a testnout znovu a nebo jestli to nic není a brát léky. Kdybych byla těhotná, nevadí ten estrofem z kraje těhotenství? Po dvou letech a tolika ZP si nedělám naděje.
Děkuji za odpovědi.

Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?Je možné otěhotnět po dvou letech snažení?
Strana
z2
merope
18. čer 2025
@neznamaa

@dominika963852 moc děkuji, taky se budu modlit, aby to dopadlo, mám doma už 4 letého špunta a moc šancí mi lékaři nedávali, tak snad se na mě aspoň usměje štěstí. Teď mají zas všichni kolem mě miminka, tak by mě to asi trochu mrzelo, ale takto silný test jsem neměla ani u prvního syna.

@neznamaa Ať se pořádně podívá na tu sliznici a dobře si uloží vše, co na ní vidí - ať máš případně historická data a ví, co s ní případně řešit. Pokud se ti potvrdí těhotenství, určitě bude fajn mít nějaké hormony.

neznamaa
autor
19. čer 2025
@merope

@neznamaa Ať se pořádně podívá na tu sliznici a dobře si uloží vše, co na ní vidí - ať máš případně historická data a ví, co s ní případně řešit. Pokud se ti potvrdí těhotenství, určitě bude fajn mít nějaké hormony.

@merope dneska mi volali z gynekologie a mám hcg 369 jednotek, tak snad to je v pořádku, zítra jdu znovu na krev, aby se vědělo, jestli to stoupá 🥰

dominika963852
19. čer 2025
@neznamaa

@dominika963852 moc děkuji, taky se budu modlit, aby to dopadlo, mám doma už 4 letého špunta a moc šancí mi lékaři nedávali, tak snad se na mě aspoň usměje štěstí. Teď mají zas všichni kolem mě miminka, tak by mě to asi trochu mrzelo, ale takto silný test jsem neměla ani u prvního syna.

@neznamaa já moc moc držím pěsti 🍀 věřím,že vše bude v pořádku a syn se dočká sourozence . To bude krásný ✊🏻

neznamaa
autor
19. čer 2025
@dominika963852

@neznamaa já moc moc držím pěsti 🍀 věřím,že vše bude v pořádku a syn se dočká sourozence . To bude krásný ✊🏻

@dominika963852 snad ano, teď koukám, že jsem napsala hcg špatně. Takže oprava 639 jednotek 🙂 jak píšu rychle, přehodila jsem čísla 🙂
Zítra jdu na krev znovu. Sice to zatím vypadá fajn, ale furt mám po tom všem takový vnitřní strach, že snad nemůžeme mít takové štěstí a že se určitě ještě něco po**re, že snad nemůžeme mít takové štěstí. Když mi ještě před pár týdny lékaři řekli, že to bude zázrak, pokud budu mít vůbec menstruaci a trochu větší sliznici, že na některých místech zcela chybí...doufám, že je to aspoň naděje i pro ostatní, že i něco takového je nejspíš možné 🙂

felis
19. čer 2025
@neznamaa

@dominika963852 snad ano, teď koukám, že jsem napsala hcg špatně. Takže oprava 639 jednotek 🙂 jak píšu rychle, přehodila jsem čísla 🙂
Zítra jdu na krev znovu. Sice to zatím vypadá fajn, ale furt mám po tom všem takový vnitřní strach, že snad nemůžeme mít takové štěstí a že se určitě ještě něco po**re, že snad nemůžeme mít takové štěstí. Když mi ještě před pár týdny lékaři řekli, že to bude zázrak, pokud budu mít vůbec menstruaci a trochu větší sliznici, že na některých místech zcela chybí...doufám, že je to aspoň naděje i pro ostatní, že i něco takového je nejspíš možné 🙂

@neznamaa to je krasny číslo s ohledem na den cyklu 🍀👌🏻 tak držím palce, ať stoupá 🤩🙏🏻
Heled, taky jsem prikladem zázraku. V dubnu 2023 AMH 0,03. Přesto jsem loni 2x otěhotněla prirozene. První těhu nevyšlo loni v červnu v 7tt, ale za tři měsíce jsem byla těhotná znova a teď jsem ve 37tt a tesime se na dceru 🥰 když je jedna skoro dospěla a do toho mimi, tak to bude jízda, ale těším se na to 🤩

neznamaa
autor
20. čer 2025
@felis

@neznamaa to je krasny číslo s ohledem na den cyklu 🍀👌🏻 tak držím palce, ať stoupá 🤩🙏🏻
Heled, taky jsem prikladem zázraku. V dubnu 2023 AMH 0,03. Přesto jsem loni 2x otěhotněla prirozene. První těhu nevyšlo loni v červnu v 7tt, ale za tři měsíce jsem byla těhotná znova a teď jsem ve 37tt a tesime se na dceru 🥰 když je jedna skoro dospěla a do toho mimi, tak to bude jízda, ale těším se na to 🤩

@felis páni, tak to moc gratuluji! To Vám moc preju, snad se nám taky zadání, já si to do teď nějak nemůžu uvědomit, že to tak vlastně je, že se to stalo, když jsem podle doktora prakticky neplodná. Příroda je mocná.❤

leslii
20. čer 2025
@neznamaa

@misha31 Ahoj, ano zkoušela dneska ráno, test sílý, asi to nebude riska, dokonce mě už druhý den brní bradavky, mám jakoby trochu zvrdlá prsa. Foto z dneška (ve skutečnosti je vidět trochu lépe, toto je už asi 1h po testování, už zaschlý)

@neznamaa tak tady už není o čem debatovat😊,gratuluji❤️

chmelkao
20. čer 2025
@bigmak

Také bych šla na kliniku. Existuje metoda PGT (pokud si to dobře pamatuju), která je určena přesně pro ty páry, které si prošly opakovaným potratem. Na IVF Zlín takhle pomohli kámošce k otěhotnění a konečně donosila

@bigmak je pravda, že je to tam docela moderní, u nás taky použili různé vymoženosti, možný je všechno dneska už

neznamaa
autor
23. čer 2025

Tak jsem 2 dny po termínu ms znova byla na krvi, na přání lékaře, aby se věděla, zda hcg stoupá. Tak jsem měla 1600 jednotek, tak zítra jdu k lékaři a snad prý uvidí už aspoň dutinku či co 🙂 holky, držte mi palce, možná je to moje poslední šance na to mít děti ❤❤❤

Strana
z2