icon

Je na těhotenském testu duch?

hokyna
30. zář 2024

Ahoj holky.. Dneska 25 DC, žádné těhu příznaky, jen bolest břicha a zad. Zkusila jsem test a nevím, jestli tam ten duch je a nebo jestli ho tam vidím proto, že ho tam vidět chci 😀.. Menzes má přijít ve středu.

Je na těhotenském testu duch?
Strana
z3
hokyna
autor
10. říj 2024

@anpineapple snad 🙏 jestli to ráno dostanu,tak mě jebne 😀

hokyna
autor
10. říj 2024

@belustapetulka nestraš,tohle je taky mamatest! Ale vyskočil snad do minuty,tak doufaaaam 🩷

anpineapple
10. říj 2024

@hokyna nee, žádné takové myšlenky 😁 to už by to určitě přišlo. Věřím, ze zítra bude silnější 🙏🏻

hokyna
autor
10. říj 2024

@anpineapple po tom biochemku minulý měsíc jsem z toho trochu nervózní,ale to je asi jasný ,že jo ☺️ no doufám,že ráno bude silnější 🩷

anpineapple
10. říj 2024

@hokyna tomu úplně rozumím 😏 ale mysli pozitivně 🙏🏻🤍 Já měla na jaře zamlklé těhotenství a taky se obavám, ze už budu nervózní porad 🥲

hokyna
autor
10. říj 2024

@anpineapple to mě moc mrzí,ale určitě to bude dobrý a brzo se budeš radovat a já ti gratulovat 🤍 máš už děti? 🙂

volfikovi
10. říj 2024

Také lovím , bohužel nevím kdy přesně byla ovulace a nemám ani pravidelný cyklus.

hokyna
autor
10. říj 2024

@volfikovi duch tam je,přeji,ať sílí 🤍

anpineapple
10. říj 2024

@hokyna jsi hodna, kez by 🤍 mám už jedno, to nám trvalo 8 měsíců, přišlo mi to nekonečné 😅 teď na jaře se nám to povedlo na první pokus, ale bohužel. Pak jsme si dali od snažení pauzu a teď tedy začíná čtvrtý měsíc snažení 🥱 jak to mas ty?

hokyna
autor
10. říj 2024

@anpineapple já mám dvě cácory,jedna už je dokonce v prváku 😂 ještě před dvěma měsíci jsem naprosto odmítala to,ze bych měla mít ještě dítě.Prostě to byla úplně šílena představa.V srpnu nastala ovšem "nehoda" a poz.test...zprvu mě to fakt děsilo,ale pak jsem se už itěšila.Jenže to bylo biochemko...byla jsem zklamanà a manžel taky.Tak jsme se rozhodli,že tomu dáme do konce roku šanci.Byla by to haluz,kdyby se povedlo napoprvé ☺️

anpineapple
10. říj 2024

@hokyna Ahaa, tak to je dobrý, to se k vám hezky našlo cestu, to je pěkný 😁 tak to vám moc fandím, ať to vážně všechno pekne vyjde 🙏🏻 musím říct, ze jsem na jaře taky byla v šoku, když jsem hned první měsíc koukala na dvě čárky 🤭🥲
Já vždycky chtěla tři děti, ale můj manžel úplně nechce. Takže asi nakonec budu rada, pokud budou aspoň ty dvě 🥰

hokyna
autor
11. říj 2024

@anpineapple Ahoj,ráno na testu slabší čárka jak včera 😒 opravdu jen duch...některý holky píší,že měly večer testy výraznější ,ale nevím no,nezdá se mi to 😔

hokyna
autor
11. říj 2024

@belustapetulka taky jsem si ráno koupila digitální test a taky negativní .Mamatest by měli přestat vyrábět!👻🤦

anpineapple
11. říj 2024

@hokyna achjo 😏 a nemáš ještě jiný test třeba, ze bys zkusila?

hokyna
autor
11. říj 2024

@anpineapple hele,myslím,že ten digital by to už ukázal...Ráno mamatest slaběji duch,Dr.Max nic a digital nic .

lencaa11
11. říj 2024

@hokyna testy jsou negativní všechny

anpineapple
11. říj 2024

@hokyna tak ten digitální má nižší citlivost, ten by třeba ukázal až za par dni. Ale ten Dr.Max ukazuje celkem spolehlive 😏

hokyna
autor
11. říj 2024

@anpineapple už na to prdím,v pondělí se objednám k doktorce na utz,kdyžtak dostanu vyvolávačku a bude.🙂

anpineapple
11. říj 2024

@hokyna pokud z toho nic nebude, tak snad aspoň o víkendu přijde ms, abys na vyvolavacku nemusela a cyklus se ti srovnal 🙏🏻

hokyna
autor
11. říj 2024

@anpineapple jo,už bych to taky brala ,alespoň by člověk pořád nebyl v napětí 😀

belustapetulka
11. říj 2024

@hokyna přesně jak říkáš. Já dělala znovu dnes máma test. Včera duch a dnes z ranní moči snehobilo. Jsem mě tak Bolek spodek jak při MS , prsa mě taky neskutečně bolí. Ale to je tak všechno 🙏🫣

mimisekk
12. říj 2024

@belustapetulka tohle mám už 14 dnů 🙏🏽 dokonce i rýma která trvala jeden den a zácpa kterou jsem měla 5 dni 🤦🏼‍♀️ já čekám do neděle po neděli udělám test 🤦🏼‍♀️

mimisekk
12. říj 2024

Ahoj ptali jste se mě jak jsem dopadla bohužel dneska začínám špinit asi před 2 hodinami teď zase nic ale boli mě podbrisek takže nejspíše do zítra dostanu ms 😔 člověk se snaží nejde to člověk když nechce dite ženě na potrat 😔 normálním lidem co chtějí mimi tak to proste nejde jsem už zoufalá 😔

belustapetulka
12. říj 2024

@mimisekk já na sobě ovulaci nepoznám. Teplotu si nemerim. Jsem teď 6 den po očekávané menstruaci. Vydržím a uvidím. Stejně se nedá nic jiného dělat 🙂😂 ale u dcery jsem to měla na testech taky později a i tak slabé.

anpineapple
12. říj 2024

@mimisekk achjo, to mě mrzi 😞 a jak dlouho se snažíte?
Taky občas takové myšlenky mám, když vidím kolik mají lidi dětí a nestarají se o ne 😞... a my bychom jim mohli dopřát cokoliv a ta cesta tak jednoduchá není 🤷🏼‍♀️
Ale věřím, ze se zadaří 🫶🏻

mimisekk
12. říj 2024

@anpineapple od února.. v dubnu potrat … v srpnu operace cysty , museli mi vzít jeden vajecnik.. takže jsme začali se snažit zase od září polovině 😔

belustapetulka
12. říj 2024

@mimisekk je to jak říkáte. A že takových okolo znám spousty. Bohužel. Mám kamarádku po 4 IVF a nedařilo se. Vám držím palce 🙏

anpineapple
13. říj 2024

@mimisekk věřím, ze se brzy zadaří, moc držím pěsti 🫶🏻

anpineapple
13. říj 2024

@hokyna Ahojky, jak to vypadá u tebe?😊

kulicka92
Autor odpověď smazal
Strana
z3