icon

Je na těhotenském testu duch?

hokyna
30. zář 2024

Ahoj holky.. Dneska 25 DC, žádné těhu příznaky, jen bolest břicha a zad. Zkusila jsem test a nevím, jestli tam ten duch je a nebo jestli ho tam vidím proto, že ho tam vidět chci 😀.. Menzes má přijít ve středu.

Je na těhotenském testu duch?
Strana
z3
hokyna
autor
13. říj 2024

@anpineapple Ahojky 🙂 u mě absolutně bezezměn...testy pořád negativní ,tak nevím.😌

hokyna
autor
19. říj 2024

@anpineapple Ahoooj,tak jak to s tebou vypadá? 🙂 U mě nic,v úterý jdu k doktorce konečně 🙏

anpineapple
19. říj 2024

@hokyna Cauky 🌸 Noo jsem 10dc, takže příští týden se do toho obujeme 🤭 ale byli jsme teď všichni nemocní, takže to bylo náročné 🥱
No prosím te, porad takhle nic? To je opravdu zvláštní 😏 ještě, ze tam jdeš 🙏🏻

hokyna
autor
19. říj 2024

@anpineapple tak přeji,ať to klapne! Žádný flákání! 😂 No já testovala naposledy před týdnem,tak možná si dneska koupím test a zkusím ještě jednou,třeba se stane zázrak 😀😀 ale když ne,tak budu ráda,když se to už dá dokupy a začnu další cyklus,takhle je to o ničem totálně . Doufám,že nejsem v přechodu 😂😂😂😂

anpineapple
19. říj 2024

@hokyna děkuji 😁 doufám, ze se dam poradne dohromady než to přijde 🤭 nebo to třeba vypotime 😅
A citis se nějak jinak nebo třeba pms nebo vůbec nic?😳 tak test ještě zkusit můžeš, zázraky se stávají 😁 přechod snad nee 🤭 kolik ti je let? To mas ještě čas ne?😅

hokyna
autor
19. říj 2024

@anpineapple tak spojíte příjemný s užitečným 😀 pocení a početí 😀 no hele,je mi 38,ještě je brzo na přechod ,ale člověk nikdy neví 😀 PMS nebo něco absolutně žádný...

mimisekk
19. říj 2024

@anpineapple v pátek mám ovulaci tak to zkusíme a po ms dam vědět🥲🤌🏼

anpineapple
20. říj 2024

@hokyna kez by to už bylo užitečné 🤭
Noo tak to by bylo opravdu brzy 😁 si s tebou tělo jen hraje 🤦🏼‍♀️ Ale je to zvláštní, i ty testy.. já bych byla pološílená už 🙄

hokyna
autor
20. říj 2024

@anpineapple já taky pološílená už trochu jsem 😂😂

anpineapple
20. říj 2024

@hokyna nedivím se 🫣 a ten další test už jsi zkoušela?

anpineapple
20. říj 2024

@mimisekk držím pěsti 🫶🏻 já myslím, ze ji budu mít podobne 😁

hokyna
autor
21. říj 2024

@anpineapple jojo,zkoušela a pokud nejsem jedna z mála žen,které se nedostane hcg do moči,tak těhotná fakt nejsem 😌

mimisekk
25. říj 2024

@anpineapple Tak ode dneska za 14 dnů se uvidí jestli přijde ms nebo ne 🙈

anpineapple
25. říj 2024

@mimisekk a děláš ovu testy nebo meris teplotu? U mě asi ovu ještě nenastala 🥱

mimisekk
25. říj 2024

@anpineapple nedělám ale poznala jsem to, mám výtok , bolesti vaječníku , a křeče v levém vaječníku takhle jsem to měla i predtim před ovu a hlavně podle kalendáře kde jsem to měla zatím přesně na den 😇 testy si dělat nechci jelikož jsem na tom byla upnutá , takže buď to vyjde a nebo ne pokračujeme dal 😄

anpineapple
25. říj 2024

@mimisekk to chápu, fajn ze to takhle poznáš 🤍 taky přemýšlím, ze se na testy vykaslu a proste tomu nechám fakt volný průběh a uvidíme.
Jinak příznaky mám jako ty, ale test proste pozitivní není 🤷🏼‍♀️

mimisekk
25. říj 2024

@anpineapple ja to měla zatím přesně na den tu ovulaci podle kalendáře mám 3 kalendáře pro jistotu 😂 a stejný den no proste nechci se už na to upinat.. nechám tomu volno když se zadari budu jen rada když ne tak to zkusím další cyklus 🙏🏽 hodně štěstí přeji 🤍

hokyna
autor
17. lis 2024

@anpineapple Ahoj,tak jak,něco novýho? 😉

Strana
z3