Je šance na úspěšné těhotenství po negativním testu?
Ovulace byla 16dc, dnes jsem 10dpo a test negativní i včera (nebo spis tam jsou vykoukaný duchové možná falešný duch)
Je ještě šance že se to povedlo ?
Těhotná jsem byla 5x už, doma dvě děti
Mám za s sebou i dvě biochemka
A testy pozitivní už i právě 9dpo a teď nic
Otěhotněla jsem vždy hned napoprvé tak mě to teď dost vzalo když už druhy cyklus nic.
Ps je mi jasný ze se ostatní snaží třeba x let a nejde jim to oproti tomu je tohle prd ale když mi umřelo dítě pak dvě nepřišli tak mě tohle docela vzalo ze to opět nevyjde nejspíš 🥺

@kubesovaadelka je to spis růžový výtok 🤷♀️ tož tohle mám poprvé z 5 těhotenství 🤷♀️
Teď je to zpoždění jeden den a uvidíme 🙏 věřím v ten nejlepší konec 🙏 a přesně co se má stát se stane a štěstí to bude čtvrté 🙏 dvě živé jedno andělské a jeden poklad v bříšku 🙏❤️ moc děkuji
@lilian2111 tak že byla 19 den cyklu ?
@zuzliseek určo 🙂
@lilian2111
@lencaa11
@kubesovaadelka
Tak bohužel čárka zesílila více a pak přišla MS 😔
Tak že opět biochemko 🥺
Máme nový cyklus tak to nevzdávam a jdeme dal 🙏🙏
@zuzliseek moc mě to mrzí, ale nevěš hlavu, brouček si vás najde v pravý čas v plné síle ❤️ kdyby se zadařilo tak dej vědět ať mužem gratulovat
@kubesovaadelka věřím že to teď vyjde 🙏
Jsem v plodnem období tak na konci měsíce se ozvu ☺️
Děkuji ❤️
@lilian2111
@lencaa11
@kubesovaadelka
Graf vypadá nadějně 🙏😊
@zuzliseek ✊🏻✊🏻
@zuzliseek moc ti to přeji a těším se na fotky sílících testů ♥️🍀
@lilian2111
@kubesovaadelka
@lencaa11
Moc moc děkuji zítra zkusím testnout ❤️❤️🙏🍀 moc v to věřím 🙏❤️
@lencaa11
@kubesovaadelka
@lilian2111
Dobré ráno, mám hned lepší náladu 🙏 jen aby fazolka zůstala a čárka sílila 🙏❤️ věřím v ten nelepší konec 🙏❤️
@zuzliseek tak to je krásný test, žádný lidí duch ale úplně zřetelná čára, takže klid, odpočívat, s chlapem buďte šťastní, relaxuj a užívej si posledních chvíl klidu. Za 9 měsíců to vypukne🥳❤️ zrovna v pátek dávali Deníček moderního fotra. Bomba film a ty začátky jsou jak přes kopírák u nás.🤣 Akorát teda v ženským podání, chlap se odstěhoval po pár neprospěšných nocích na gauč a už tam zůstal až do teď 🤣
@kubesovaadelka já právě čekala že budu honit ducha a malém mi vypadli radosti oči z důlku 😁🙏
Dnes jsem dle MS 4+1 tak ze za 8 měsíců 😁🙏
Jo když ten můj si nějak zvykl a vedle nej můžou řezat motorovkou a on spí 🤷♀️😂
Strašně se těším na to všechno poprvé, první UZ, screening, poprvé uslyším srdíčko, první pohyby atd…
Bude to naposledy tohle je 7 těhotenství a věřím ze dopadne velmi dobře 🙏 a já doma budu mít tři zdravé děti 🍀🙏
@zuzliseek držím moc pěsti ❤️ postupně informuj, těhotenství je náročný ale když se na to dívám zpětně tak vlastně něco nádherného, ale já bych to znovu nedala, nebo jako těhotenství jo, porod jo, ale to potom, co jsem zažila a zažívám s dcerou tak nikdy víc 🤣❤️ má 21mesicu a už se těším až se naučí mluvit a nějak se domluvíme, vysvětlime a bude zase o něco víc pohody
@kubesovaadelka to já tehu měla vždy brutálně náročné a i přesto do toho jdu zas a znova ❤️🙏 porod ten poslední byl dokonalý 🙏❤️ a i když jsou děti pěkně náročné až mi kolikrát přijde ze se zblázním tak i přesto zase a znova 🤰🙏😁
Určitě budu dávat vědět mockrát za vše děkuji ❤️
Ono se to časem zlepší až bude starší určitě 🙂☺️☺️
@kubesovaadelka tak krásné dálnice 🙏 MS mešká, bazálka je krásně vysoko 🙏 za 14 dni kontrola na gyndě 🙏❤️
@zuzliseek to je radost pohledět . Moc ti to přeji ❤️
@kubesovaadelka děkuji strašně moc ❤️❤️❤️
Holky prosím dneska jsem dost znervoznila v sobotu teplota 37,24 včera 37,01 a dneska 36,93 🥺 jsem teda od včera nemocná rýma a dneska se přidal kašel a byla jsem dost unavená přes víkend ale ta dnešní teplota mě vyděsila 🥺🥺 nemáte zkušenost ?
@zuzliseek zahoď teploměr a nestresuj se ;) teď už je měření zbytečný.
@lilian2111
@lencaa11
Dobře tak přestanu měřit příští týden mám první kontrolu, už aby to bylo 🙏
Nestresuju se jen mě to znervoznilo 🤷♀️
@zuzliseek hele, já to nikdy nesledovala, snažila se nestresovat a poslouchat tělo, ne tabulky a grafy. Nikdy jsem si nedělala žádné ovu testy kdy na to máme skočit. Naše dítě vzniklo tak nějak spontánně když nás doma uvěznil covid🤣🙈. Takže hned úplny začátek těhotenství covid, pak jsme chvíli byla v práci mezi úplnými ležáky a jejich infekcemi než mi Dr. Napsala neschopenku, protože těhotná takovou práci vykonávat nemůžu a pak už se to vezlo, za celé těhotenství jsem prodělala zánět ucha, zánět zubů nesčetněkrát, zánět močáku,do toho teploty, no a pak na těhotenstkych vyšetřeních zjistili riziko preeklapsie, chudokrevnost a vysoký krevní tlak. Poslouchala jsem tělo a doktory a je z toho zdravá silná cácora ♥️

@zuzliseek dle teplot jsi totiž 11dpo, graf ji vyznačil nepřesně 🙂 na testu se něco rýsuje, držím palce