icon

Je šance na úspěšné těhotenství po negativním testu?

zuzliseek
24. zář 2023

Ovulace byla 16dc, dnes jsem 10dpo a test negativní i včera (nebo spis tam jsou vykoukaný duchové možná falešný duch)
Je ještě šance že se to povedlo ?
Těhotná jsem byla 5x už, doma dvě děti
Mám za s sebou i dvě biochemka
A testy pozitivní už i právě 9dpo a teď nic
Otěhotněla jsem vždy hned napoprvé tak mě to teď dost vzalo když už druhy cyklus nic.
Ps je mi jasný ze se ostatní snaží třeba x let a nejde jim to oproti tomu je tohle prd ale když mi umřelo dítě pak dvě nepřišli tak mě tohle docela vzalo ze to opět nevyjde nejspíš 🥺

Je šance na úspěšné těhotenství po negativním testu?
Strana
z3
zuzliseek
autor
6. lis 2023

@kubesovaadelka děkuji, to je dobře 🙏❤️ ale někdy je to těžké znám to poslední tehu bylo velmi psychicky a fyzicky náročné a rodila jsem 37+4 🙏

zuzliseek
autor
14. lis 2023

@kubesovaadelka 6+3 malá bublinka je tam kde má být 🙏 a za 14 dni znova na kontrolu a už bude vidět srdíčko 🙏❤️

kubesovaadelka
15. lis 2023

@zuzliseek ochochooo 🥰 to jsou radostné zprávy. Teď už žádný stres a jen se radovat a odpočívat

zuzliseek
autor
18. lis 2023

@kubesovaadelka zvracim je mi šíleně zle tak se snažím teď jen přežívat 🥺 děkuji za podporu ❤️

kubesovaadelka
19. lis 2023

@zuzliseek jeeej, to je dobře 🤭🤣 vůbec ti to nezávidím ale to k tomu patří ❤️❤️ když si vzpomenu na sebe se ségrou, bydlíme v jednom domě hned vedle sebe, rodili jsme jen 19 dní od sebe a bylo léto když jsme byli v prvním trimestru, okna dokořán a to byl vždycky po ránu sbor 🤣🤭 když naši chlapy ráno seděli venku na kávě s cigaretou tak jen hulakali jestli už dobrý aby zjistili která z nás to je

zuzliseek
autor
22. lis 2023

@kubesovaadelka no jéje já doufala ze to čtvrté bude jiné a bohužel není 😞 nevyhla jsem je tomu ani jednou
Jo v létě to musí být nejhorší 🙈

zuzliseek
autor
2. pro 2023

@kubesovaadelka ahoj tak začátek 10tt a slyšela jsem ores angel sounds srdíčko 🙏❤️ miminko je má moc dobře, mě je stále zle 🤮 ale snažím se jen tak to jde 🙏

lucka662006
2. pro 2023

@zuzliseek Dobrý večer, gratuluji 🍀💕, jen bych se chtěla zeptat, na tu ovulaci, abych rozumněla správně grafům, nebyla ovu spíše 9 den cyklu? Je tam i ta žlutá čárka a teplota byla nejnžší.... 🙂 Těším se na odpověď a hezký večer.

lucka662006
2. pro 2023

@zuzliseek Není tady ovu 9 den cyklu? Jen se ptám, abych tomu rozuměla 🙂 - zdá se mi tam teplota nejnižší a aplikace ji také označila žlutě, tj. ne 16 dc, ale 9.? 🙂 A moc gratuluji.

zuzliseek
autor
2. pro 2023

@lucka662006 mockrát děkuji
Nene to žluté jsem udělala já to se dá dat na jaký kolik den to je jen lajna ovulace v tom prvním grafu byla nejspíš až 19dc mám delší cykly
V druhem cyklu byla též 19dc

Strana
z3