Je test Clearblue s indikátorem týdne vhodný před periodou?
Ahojky. Potrebuji jen poradit, v sobotu z 15. na 16. jsem mela ovulaci, tam pak dalsi den carka slabla. Od soboty se poctive snazime kazdy den az dodnes ( a nekoncime ) 🫣😁 koupila jsem si digitalni test, ktery by mel urcit pocet tydnu tehotenstvi od poceti pred ocekavanou ms, ALE ja mam cyklus velmi nepravidelny. S merenim ovulace jsem zacala nedavno a je celkem stesti, ze se dostavila tak akorat vcas. Cetla jsem, ze si je test mozne udelat jiz 9.den po ovulaci. Tento test by to mel ukazat az 5 dni predem. Myslite, ze je vhodny cas a zda to je pravda? Nekdo rika dele, nekdo drive. 🫣

@kyioko až budete mít ducha na normálním testu, pak můžete zkusit digitální,jinak bude negativní a budete zklamaná.
10 dni od ovulacie by som skusila ale obycajny test.
Ja som mala 9dpo večer slabu čiarku. Ale tento drahy test som si robila až po tom, ako mi obyčajný ukazal pozitivitu.
Takže chapem zvedavosť 😁
Já bych udělala nejdřív obyčejný papírový a pokud tam bude nějaký náznak druhé čárky tak až pak bych zkusila digitální. Tak jsem to udělala já alespoň .
@kyioko taky ho mám doma a klasický test mě vyšel takhle 🙏☘️ tak přemýšlím zda si ho udělat nebo ještě počkat 🙏
@monyscerna to by mohl už ukázat v jaké časti cyklu jste ?
@lencaa11 mám 3 dny před MS 😊
@monyscerna tak bych ho vyzkoušela to už by ukázat mohl
@monyscerna také mám 3 dny do MS😊,držím palečky
@leslii děkuji tobě taky ☘️🤗
@monyscerna hned to bezte zkusit a napiste, ale myslim, ze uz muzu gratulovat dopredu ❤️❤️
@monyscerna děkuji u mě to moc nevypadá..včera na papírovém testu duch,digitalni od dr.maxe citlivost 25 negativní...dnes hned po probuzení negativní,za 2 hodiny už zase duch🤣...takže to bude neprosperujici těhotenství si myslím,no uvidíme ❤️
@monyscerna takhle vyšel mě a hned na to digitální 1-2 týdny 😀Měla jsem 7dni do MS
@monyscerna tak bych testovala dál jiným testem třeba Benu někdy mamatest ukazuje falesne

@kyioko já bych ještě nějaký ten den počkala,přeci to jestě není ani týden od ovulace.Ale pokud to nevydržím,zdárně do toho a držím palečky ❤️