Je to falešný duch?
Ahoj holky , mám 3-4dny do ms je to test dr max dělají falešný ?Dva roky snažení😔 boli mě neskutečně prsa proto jsem udělala tt.

@mzacikova Děkuji za reakci , na živo je vidět líp ale takovej šedej je.
@jasmina1992 jestli si dobře vybavuji, tak jsem měla asi taky ten mamatest jak píše @mzacikova , a 3dny do ms mi ukázal ne ducha, ale krásnou drobet slabší čárku. Ale co si pamatuji, že jsem si pro něj šla 4km pěšky . Normálně bych ho sháněla až při zpoždění, ale ten náš psí blbec byl nějakej ohleduplnej,tak jsem šla dřív 😂
@amazonkajanik a zeptam se ještě sílící ovu test před ms zda je to normální🙂?
Teda za mě naopak max má víc barviva a nikdy mi falešnýho neukázal... 😁
@lucca0 jeee no pěkný🙂 a vidíte něco prosím na mé fotce .
@jasmina1992 vidim. ♥️ At sili.!
@lucca0 děkuji ale po dvou letech mimoděležnim a potratu noo uvidim doufám věřím.
@slunickova děkuji za reakci nooo ten modrý tt je podobný mému bohuzel lip mi to vyfotit nejde .Jinak přeji ať silí🙏🙂
@slunickova takto no🙂
@jasmina1992 zkus ten mamatest
@jasmina1992 silici ovu test muze znamenat tehu, ale spolehat se na to nejde no.... I kdyz ani na tt ze 😃
@zrzeckas Děkuji za reakci ,můj ovu test je takto udělaný teď z rána ,dokonce i když se nemá dělat ráno protože jse Lh uvolňuje přes den je slušný jinak přes den včera byl tak tak 🙂
@jasmina1992 asi bych raději skočila pro těhotenský test než dělat ovulační. Ten ovulační může a nemusí sílit.
@jasmina1992 zkousela si ho i po ovu? Jako esik byl uplne cisty..... Pokud ne tak to muze byt LH hormon, pokud ano tak se priklanim k tomu tehu..... Jinak nevim, kolik dni mas do ms, ale jestli jsi netrpeliva tak bych zkusila tento... Delat ho muzes uz 5 dbi pred ms
@jasmina1992 zkusila si ten mamatest?
@slunickova ne ne🙂zítra udělám ať je odstup
@jasmina1992 tak dej vedet😉drzim palce.
@slunickova Dám🙏🙂...
@jasmina1992 ahoj tak co test zkusila si
@slunickova takto ale po zaschnuti moc vidět neni ,ale byl v limitu tak nevím 😕Ms ma být úterý středa.
@jasmina1992 to je test dr.max ze jo
@slunickova jj
@jasmina1992 zkusila bych spis ten mamatest
@slunickova proč myslíte ?Chtela jsem ho také ale byli jen tyto.

@jasmina1992 dr.max má málo barviva. Zkoušela jsem před ms mamatest, ten je lepší. Tady vidím jen opravdu, když se fakt pořádně zaměřím 😔