Je tohle pozitivní ovulační test?

@jasmina1992 ja taky ne,ale mohla bych ho zkusit😂
Tak šup😀👍
@jasmina1992 prijde mi to stejne
Můj ovu také
@jasmina1992 tak u me to bohuzel dopadlo spatne a pritom tak krasne tt jsem mela no budem zkouset dal todle byl prvni pokus,ale testum uz nak neverim co vy?
Já bohužel dopadla před půl rokem stejně a od te doby opravdu před MS netestuju. Není to o testech , jedna se pravděpodobně o biochemické těhotenství tzn ze vajíčko se oplodnilo , ale neuhnizdilo se řádně a odešlo nebo odejde s MS . Kdyby jste si nedělala testy ani by jste to zjistila ...
@pro89 no uz taky testovat pred ms nebudu a povedlo se vam pak hned dalsi cyklus otehotnet?
@pro89 a cim to muze byt zpusobeno?uz dve deti mam a vse bylo v poradku az ted ne nebo to biochemicke je caste?
Nízká sliznice , slabý kus který se nestihl uhnizdit, ale víc k tomu nevím . Zatím se nepovedlo , teď čekám čekám mám to dostat za 2 dva dny tak uvidíme . Po dlooooouhe době mi vyšel takhle krásné ovulacni test tak čekám ... na sobě nic nepozoruji. Tak nevím nevím
@pro89 ja to mela dostat v nedeli a furt nic vubec ani bricho me neboli ze bych to mela dostat ale asi je to normalni ze se to opozdi
Já myslela , ze už jsi to dostala ... ? Tak proč to nedopadlo ?
@pro89 na testu je bilo.
Ahoj a ty už jsi to dostala?
@jasmina1992
@jasmina1992 ano dneska a co ty?
Takže jsi meškala kolik dní? Já to pořád nedostala
@jasmina1992 3dny
Dyt jsi měla krásného ducha na tt ach jo😐tak příště se zadaři 🙂🧚♀️
A máš pravidelné měsíčky jako hodinky? A nebo se ti stane že o 1,2dny dřív později?
@jasmina1992 to je vid,taky jsem to nepochopila kdyz jsem cekala holky byli tt uplne stejne takze pro me to byl sok kdyz tam pak nic nebylo muselo se neco stat asi proste to biochemicke tehu spatne se to asi uhnizdilo,ms mam cca 25 az 27dni.
A co ty a test?
Asi jo no něco se dělo po cestě, to jsou nervy vid testování atd..... Tak děti máš...... Já také..... Určitě se povede další 🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Jeste jsem nedělala mám strach😀
@jasmina1992 je pravda ze ten den co byla krasna carka tak me odpoledne bolelo desne bricho az zimnici sem mela takze se to asi nak nezavrtalo
@jasmina1992 ja mela taky,ale bohuzel to stejne neovlivnime ,ja se vubec divim ze to vyslo na prvni pokus v mem veku skoro 39😂
@jasmina1992 tak jak ti to dopadlo?
Ahoj dostala jsem to a ty?
@jasmina1992 ja mela biochemicke tehotenstvi a ted takto ale furt mam strach aby to zas neskoncilo
Jeee gratuluji a přeji ať je vše v pořádku
@jasmina1992 dekuji moc snad bude a co ty?

Ne a vy?