Je tohle pozitivní ovulační test?

ne neni,carka musi byt stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni 🙂
Pokud bude v příštích dnech slabší, dá se předpokládat, že LH hormon nebyl zachycen v jeho nejvyšší hodnotě, ale jeho zvýšení nastalo.
Me totiz zarazilo,ze mam zitra dostat ms a spletla sem si s tt ovulacni a todle vyskocilo,
@aselluska me zarazilo ze mam zitra dostat ms ale spletla sem si tt s ovulacnim a todle na me vyskocilo
"Todle" je co za slovo? 🤕
@mmichaella nechapu co myslite
Neni pozitivni.
LH hormon před MS se muže o něco zvýšit , ale pokud se snažíte muže zachytit těhotenství . Já to tak měla 😉
Já je mám to samé jako vy 🙂 jsem dva dny před ms
Ja kdyz byla tehotna tak ovulacni test byl silne pozitivni , testovaci carka byla vice zbarvena nez kontrolni . Ale zkus tt a uvidis 👍🏼
@terezsk ano mají byt takto jsou mé z předešlého těhotenství ale v té době jsem měla hcg v krvi 1000jednotek když byli dělané na této fotce .
@jasmina1992 presne takove jsem mela taky no 2 dny pred ms , tak zkus zitra tt , kolik si dpo ? 👍🏼
@terezsk nevim kolik jsem dpo nehlidam to tak 🙂 vím jen že jsem dva dny před ms
@terezsk ja jsem 14dpo
@jasmina1992 ja to mam dostat zitra😃
A tt dělala jste?
@jasmina1992 ano ale nic moc tam neni
@jasmina1992 myslite?me to prijde strasne malo😨na to ze uz to mam zitra dostat dokonce mi prislo ze to vidim jen ja a ze to je falesne pozitivni.
Ano ,krásný duch a malo to není je takový akorát si myslím a zítra v den ms bude urcite silnější .A jak se citite?🙂Přiznaky
@jasmina1992 boli me sem tam vajecniky sis takova uvnitr horka paliva bolest a mam zvisenou teplotu a unavu pocituji vetsi.a trochu bili hlen jinak nic.
Já bych , ze tam je už vyloženě čárka krásné růžová na první pohled viditelná 🙂 držím palce ať to nedostanete 🙂
@pro89 dekuji snad to bude ono
Četla jsem spoustu diskusí, že je ovu výrazně pozitivní a zachytí těhotenství dříve než tt, mě teda neukázal, dříve jsem měla pozitivní tt.
Tak jak jste dopadla ?
@jasmina1992 no nedostala jsem to ,ale test jsem dneska nedelala mam z toho strach a co vy?
Ja dělala a neco tam je tak uvidím🙏co bude dál
@jasmina1992 a ten ovulacni uz jste nezkousela?

Ne