Je tu někdo, kdo si tento nebo minulý měsíc píchal ovitrelle?
Dobré odpoledne,
je tu někdo kdo si nedávno píchal injekci ovitrelle? Jaké jste měly vedlejší příznaky? Za jak dlouho od píchnutí se vám ztratil v těle? Podělte se prosím.
Děkuju moc za odpovědi. 🙂
Hezké ráno,
@tereza4244 no přála bych Ti aby to byla ta pravá druhá /...... Ale někde holky psaly, že po ovitrelle měli i 12 den ducha.... Ale moc Ti držím pěsticky, aby to byla ta skutečná. A cítíš se jak?
@verra no bolí mě hrozné prsa a ám divné pocity v podbříšku. Takovej tlak nebo neco. Moc to nejde popsat. Já práve zkoušela test v podnělí rano a žádná čárka tam nebyla. Tak doufám, že to bude ta pravá čárka. 🙏
@tereza4244 tak to určitě bude ta pravá. 👍👍
@tereza4244 muze to byt jeste ovitrell.drzi se 10-12 dni.Ja testovala dnes ale mela jsem doma jen s citlivosti 25 papirkovy a jeste ne z prvni moci a je negativni.jsem dnes 11 dpo.vysazuju utrogestan a vyckam do terminu menz.
@terka80 no snad to ovitrelle nebude. Ta první fotka je test z pondělí 18.11. ráno a ten mamatest, co jsem už posílala, je dnešní. To by na tom pondělním byla hodně viditelná čárka. Teda aspon v to doufám. Dnes mám 11 dní od injekce. 😕
@verra snad máš pravdu. Ted jenom musí sílit. 🙏
@tereza4244 no tak to uz ovitrell neni.drzim pestiky at sili
@terka80 doufám, že ne. Děkuji za podporu. Tobě taky moc držím pěsti, at se ti ukazou dve. ❤
@tereza4244 určitě bude, budu držet mocinky pěstičky.
Já raději netestuji.
@verra děkuji, snad ano. Ještě tomu pořád nevěřím, až tam bude tlustá cervene druha čárka, tak pak tomu budu věřit. Já jsem musela testovat. Mně to prostě nejde vydržet., ale chápu, že ty nechceš. To zklamání, když tam ta druhá není, to je hrozný...
@tereza4244 určitě bude, věřím tomu. Máš první cyklus injekci nebo jsi ji už měla. Já se smiruji s tím, že za 14 víkend bude zas snažící 😆😆😆. Já se tím testováním trápila, když jsme se pokoušeli o první dcerku a pak byla zklamaná a když to tenkrát vyšlo, tak jsem si test dělala až asi čtvrtý den po vynechání MS a takhle to chci praktikovat i když teď.... Ale ono je to pak stejně jedno, jestli pouze / nebo krev..... Plakat budu tak i tak určitě.
@verra to máš pravdu. Je to jedno. Já mám teď za sebou první injekci.
@tereza4244 a co testik, zkoušela jsi dnes další?
@verra ahoj 🙂 dneska jsem zkoušela.. snad už je čárka silnější..
@tereza4244 no supeeer.... To už vypadá velmi dobře. Potichoucku gratuluji.
@terka80 a co Ty? Byla jsi na té krvi?
@verra děkuji 🙂 a co ty?
@tereza4244 já čekam, že MS přijde, podle bolesti hlavy... Vždycky mě bolí hlav před
@verra to je mi líto :( příště to určitě vyjde. Nevzdávej se 🙂
@tereza4244 děkuji moc.... No je to těžké to vždycky rozejít, ale budeme bojovat dál...... Však se jednou snad dočkám tech //. Tobě držím pěsticky, ať máš pořádne //.
@verra děkuji.. určitě se povede a uvidis příští cyklus taky II..🙂 moc držím palce..

@eeris zkoušeli jsme doma ještě.