Jméno pro holčičku. Které myslíte?
Dobrý den a přeji vám hodně štěstí zdraví a lásky a šťastné a veselé Vánoce chci se zeptat na názor jméno pro holčičku jsou ty to varianty Eliška Laura Linda
A mě se líbí Linda 😉 Elišek je všude spousta, toho bych se bych se vyvarovala a Laura mi příjde takové tvrdé...
@janeckovadenimarie Laura se mi nelíbí. Elišku máme ve variantě taky, ale je jich hodně.. Linda je taková pro kočku 😊 já jsem docela zoufalá z těch jmen, neumíme nic vybrat..
Pokud jste Janeckova, tak Eliska. Ale je jich vsude plno, takze za me obecne radeji jine jmeno. Obe dve se k tomu prijmeni hodi.
Jestli je příjmení Jančeková, tak Linda Janečková se mi líbí nejvíc.. ale jako Laura Janečková i Eliška Janečková jdou taky dobře. Všechny tři jména jsou u mě zhruba na stejné úrovni. Linda asi mírně převažuje (sama bych ji nedala, ale z těchto tří bych vybrala tohle)
Tak pokud bude Blažková, tak Eliška Blažková je nějaké ušišlané... to bych zvolila Lindu Blažkovou.
Vzhledem k tomu,ze znam osobne jednu absolutne nezvladatelnou Lauru tak se mi to jmeno celkem i hnusi,taky mi prijde pro romskou mensinu...osobne se mi libi Eliska....no a co se tyce Lindy to jmeno me vubec neoslovuje...
Jmena se mi libi, mam Elisku tak jsem zaujata 😀. Ale vzdy kdyz slysim Linda tak si vzpomenu jak u nas kluci ve skole vzdy zpivali... Jede jede Linda klepe se ji p.... , ale zesmesnit jde asi kazde jmeno..
Laura se mi libi z techto nejvice, ale zalezi jen na Vas 🙂 ja si vysnila holcicku Leu, ale cekame druheho chlapecka 😁
To je těžké Lauru chceme a dceři se líbí Linda a Eliška už odpadla z pořadí na chlapečka jsme chtěli Sebastian ale nehodí se k příjmení to chtěl syn
Ja mám už roky vybrané meno pre dievčatko Laura. A podľa mňa je to najkrajšie meno 🙂
Laura je opravdu jmeno,ktere dava v nasem kraji romska mensina,Linda ve spojenins pin....a neni šťastne,hledala bych uplne neco jineho...

@janeckovadenimarie když bych si musela vybrat z těchto tří, tak Laura.